Under Armour Curry 4: Az eddigi legjobb cipő a piacon?

A tavalyi évben az NBA nagy döntőben Stephen Curry bemutatta a Curry 2 Low ,,Chef Curry” színállást, amire azonnal rákaptak a sneakerheadek. Mivel idén is bejutottak a döntőbe és a Golden State Warriors valamint a Cleveland Cavaliers között dől el a bajnoki cím sorsa, valami nagyot kellett alkotni. Az Under Armour elő is állt a Curry 4-el, amiről azt nyilatkozták, hogy az eddigi legjobb cipőt próbálták megalkotni. Hogy ez sikerült-e azt megtudhatjátok a tovább után.

Under Armour Curry 4

Under Armour Curry 4

A 2017-es NBA döntőjének első meccsén nagy meglepetésre a Golden State irányítója a Curry 4-ben lépett pályára. A lépő egy tökéletesen letisztult, hófehér és egyedi formákban gazdag műalkotás, ha fogalmazhatok így. Magasszárú darabról beszélünk ugyan, de nem a megszokott dizájn köszön vissza róla, hanem valami egészen más. Kicsit a bokszolók által hordott sú-khoz tudnám hasonlítani.

Under Armour Curry 4

A középtalpnál lévő megoldás, hogy csak félig van talpa kicsit hasonlít a Jordan lépőknél megszokott megoldásra.

A talpa egészen különleges hullámzó mintákkal rendelkezik a jobb tapadás érdekében. Tiszta fehér és kötött felsőrészt kapott, lejtős középtalppal fűszerezve, ami elősegíti a boka 360 fokos megtartását, ami igen hasznos lehet egy-egy olyan crossover közben, mint amit a legutóbbi meccsen is csinált.

A debütálása tökéletes volt, ugyanis Stephen Curry nem egészen 28 pontot dobott benne és 113-91-re nyerték az első meccset Lebron James-ék ellen. Hivatalosan a boltok polcain majd csak valamikor ősszel láthatjuk magas és alacsony szárú verzióban is egyaránt.

Under Armour Curry 4

Aranymintázatok  az oldalsó részen és egyedi bőrszerű bevonat az egész felületen.

Under Armour Curry 4

Szín: White/Gold

Ár: Nincs információ

Megjelenés: 2017 őszén

Under Armour Curry 4

Lélegző rész a lábujjaknál a kellemetlen izzadtságszag ellen.

Kép- és Hírforrásunk a SlamOnline volt.

aladeen

A kosárcipők az egyik szenvedélyem a dj-zés és a kosárlabdázás mellett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×