Futurisztikus vagy csúnya? Itt az új Kobe AD NXT 360

Április elején jelent meg Kobe Bryant és a Nike legújabb együttműködése a Kobe AD NXT 360. A mára már harmadik színállásában pompázó sú elképesztő technikákat vonultat fel a háttérben. Legújabb kinézete már a nyárra készülőknek kedvez. Hogy milyen technikáról van szó, és mitől is ennyire nyárias a legújabb szín, megtudhatjátok, ha rákattintotok a továbbra!

A név titka

Bryant visszavonulása után sem hanyagolja el a Nike-al való közös munkát. A pályafutása után érkezett lépők egyszerűen csak a Kobe AD NXT márkanevet kapták meg és egytől-egyik futurisztikus dizájnnal rendelkeznek. A legújabb darab a 360 utótaggal is rendelkezik, nem véletlen, hisz 360 fokban Flyknit vagy annak variánsai borítják a cipő külsejét.

Kobe AD NXT 360

Az első lesifotó: Kézben a Kobe AD NXT 360 Phoenix Suns

Technológia

A Nike azt nyilatkozta a cipő felépítés minden csak nem egyszerű. A dizájnt és a technológiát az MIT tudósainak egy kutatása inspirálta, mi szerint minden 30 centi (1 láb) táv, ami a támadó és a védő játékos között van 2%-al növeli a pontszerzési esélyt. A középtalp a fajtájából az első, ami egy speciális Lunar és React ötvözetet használ egészen a talpakig bezárólag. A 360 fokos flyknit anyag pedig állítólag közelebb helyezi a lábunkat a talajhoz, így jobban érezzük a mozgást és robbanékonyabbak, hatékonyabbak leszünk támadásban. Kíváncsian várjuk az első tapasztalatokat, hogy ez valóban így van-e? 😉

Külső

A sarok rész a jól megszokott motívumokkal rendelkezik, mint a Kobe logó és a három csík. A felső rész és a középtalp sem mondható kifejezetten formabontónak, viszont a talpa számomra egészen különleges lett. Különlegesen csúnya. Az apró kiálló tüskés mintázat engem egy retro játékra emlékeztet és ahogy felfut és beborítja majdnem az egész középtalpat, látványra nagyon érdekes. Én úgy gondolom, ez az eddigi legcsúnyább Kobe cipő, de a mai világban nem mondunk ilyet, szóval maradjunk a futurisztikus jelzőnél. 🙂

Kobe AD NXT 360

Kobe AD NXT 360

Megjelenés

A Kobe AD NXT 360 április 13-tól kapható fekete és azóta sárga színállásban. A legújabb Phoenix Suns-barát névre keresztelt fehér, sárga kombinációról viszont Hong Kongi azonnali drop kivételével nincs információnk.

Nike Kobe AD NXT 360

Megjelenés: Hong Kongban már megjelent, a világ többi tájáról nincs információ.

Szín:  fehér/narancs/lila

Ár: 200 dollár (~55 ezer forint)

Kobe AD NXT 360

Kobe AD NXT 360

Kép- és hírforrásunk a Solecollector volt.

aladeen

A kosárcipők az egyik szenvedélyem a dj-zés és a kosárlabdázás mellett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×