Ez a cikkünk már két évnél régebbi. Használd a keresőt itt jobbra vagy böngészd a tageket a cikk alján, hogy frissebb írásokat találj ebben a témában!

Kobe Bryant a tavalyi szezon végén bejelentette visszavonulását, a sneaker vonala azonban nem áll meg. Igaz ránézésre inkább az utcai viseletre mentek rá a dizájnerek, mint a kosaras vonalra, de tudjuk, hogy a pályán kívül is van élet. Bryant legutóbb megjelent lépőjéről a Kobe A.D.-ről vagyis a 12. csukáról korábban én írtam nektek. Most ennek érkezett meg az elsőre nagyon fura ,,nagy tesója” a Kobe A.D. NXT. Ha többet szeretnél megtudni róla, akkor kattints a továbbra.

Nike Kobe A.D. NXT
Nike Kobe A.D. NXT

A következő generációs  Kobe A.D. NXT (next, tehát következő) egy elég fura fajtáját képezi a modern stílusú sneakereknek. Első ránézésre, sőt a sokadikra is egy eléggé fura külső tárul elénk. Ugyanis a teljes felső részt bevonták egy darabka flyknit anyaggal, elrejtve ezzel a fűzőket. Egyáltalán nem hasonlít egy tipikus Bryant lépőre, csak akkor tűnik fel, hogy ki fémjelezte, amikor a hátsó részt tekintjük. Nekem először egy adidas futócipő jutott eszembe róla, az anyaghasználat és a fura kialakítás miatt, de mégis Nike-ról beszélünk. A talpa megkapta a megszokott Air Zoom légbetéteket, habár a talpminta inkább salakcipőkéhez hasonló.

Nike Kobe A.D. NXT
Egy darabka flyknit anyag takarja el a felsőrészen a fűzőket.

Véleményem szerint egy rendkívül megosztó karakterű lépő lesz a piacon, de nekem teljes mértékig tetszik. Pont ez az egyedi dizájn, amit egyre jobban elkezdek megszeretni, minél többet látom.

Nike Kobe A.D. NXT
A saroknál megtalálható Kobe logója és a 4 csík, ami az egykori Achilles sérülésére utal.

Hivatalos megjelenés a szürke színállásnak Április 3-án volt az államokban és hazánkban is, azonban a neon vagyis ,,Volt” színállásról nincsenek további hírek. Aki pedig megszeretné szerezni magának, annak 200 dollárt vagyis közel 60 ezer forintot kell leperkálnia az asztalra.

Nike Kobe A.D. NXT ,,Grey”

Megjelenés: Április 3.

Szín: ,,Grey” – szürke

Ár: 200 dollár (Kb 60 ezer forint)

Nike Kobe A.D. NXT Grey
Nike Kobe A.D. NXT Grey

Nike Kobe A.D. NXT ,,Volt”

Megjelenés: Nincs információ

Szín: ,,Volt”- Neon zöld

Ár: 200 dollár (kb 60 ezer forint)

Nike Kobe A.D. NXT Volt
Nike Kobe A.D. NXT Volt

Kép- és Hírforrásunk a SoleCollector volt.