A pályán túlról: Nike Kobe AD, a 12-es

Április 13-án Kobe Bryant, minden idők egyik legnagyobb játékosa karrierjének utolsó meccsét játszotta, ezzel lezárva 20 éves pályafutását. A meccs hozzá hűen végződött: 60 pontot szórt az ellenfelének. A legtöbb játékos ezek után pihenne kicsit, elgondolkozna a továbbiakon, de nem Bryant! Ő már 15-én az irodában ült, és alakította élete új fejezetét, ami a Nike Kobe AD-ban teljesedik ki. Sorban a 12. lépőjéről beszélünk, amit részletesebben is megtekinthettek a tovább után!

Nike Kobe A.D. 12

Felülnézetben a megszokott kép tárul elénk

Kobe visszavonulása után máris megjelentette az első cipőjét, ami a Kobe A.D. nevet viseli. A sú hűen viszi tovább az alacsony szárú, könnyű, pályára tervezett profil vonalát – írja a Nike. Én ezek közül csak a harmadik kifejezéssel nem értek egyet. Már a 11-es is úgy tűnt nekem, hogy a kosárlabda karrier utánra készült és inkább utcán viselném, és a mostani 12-essel sincs ez másképp. Egyébként a lépőt légzőképes és dinamikus Flywire anyagokból szőtték össze és természetesen Zoom Air talpakkal látták el.

Nike Kobe A.D. 12

Nike Kobe AD 12

A talpa szinte semmit sem változott az előző verzió óta, az első színállás a szürke hétköznapokat tükrözi, viszont a sarka különleges és egyedi. Láthatjuk a megszokott Kobe aláírást az egyik páron, a másikon pedig két kígyót láthatunk összefonódva egy DNS spirált formázva, ami inkább a végtelent szimbolizálja. Ezzel üzenve a rajongóknak, hogy Kobe Bryant örökké ott lesz nekünk. 🙂 A sarkot rögzítő keményebb műanyag fémes jelleggel tárul elénk és a szivárvány színeiben csillog, mint a prizma, benne pedig a Mamba logó. Ez a rész a legszebb az egész lépőn.

 

Nike Kobe A.D. 12

Az említett sarok elemek

Megjelenésre november 22-én számíthatunk Amerikában, 160 dolláros áron. Itthoni megjelenésről egyelőre nincs hír, de amint kapunk, frissítjük a cikket, így érdemes lesz visszanézni!

Nike Kobe AD 12

A 11-esből ismert talp

Nike Kobe A.D. 12

Megjelenés: 2016. november 22.

Ár: 160 dollár vagyis közel 45 ezer forint

Színállás: Grey

Kép- és hírforrásunk a Nike volt.

aladeen

A kosárcipők az egyik szenvedélyem a dj-zés és a kosárlabdázás mellett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×