Az új Nike x NBA szerződéssel szépen megérkeznek a hazai és a vendék szettek mellett a City, vagyis városi mintás darabok is, így a Miami Heat is bemutatta az azóta a legszexibb titulusra emelt Miami Vice kollekciót. Hogy miért is kapta ezt a nevet és mit is kell tudni róla? Azonnal megtudod, ha rákattintasz a továbbra.

Miami Heat Vice Jersey
Miami Heat Vice Jersey

A déli tengerpart ihlette Miami Vice mezekben használt színek a csapat 30 éves múltját hivatottak idézni. A betűtípus, amit használnak a Miami Heat logóhoz ugyan az, mint ami a csapat csarnokának a Miami Arénának a bejárata felett díszeleg. Brett Maurer a mez dizájnere elmondta, hogy minden ami ’80-as évek, az megjelenik a dizájnban. ,,Amikor a Miami nevet lerakták az asztalra, tudtuk, hogy ez az amit megszeretnénk alkotni.”- mondta a készítő.

Miami Heat Vice Jersey
Miami Heat Vice Jersey

A nagy bumm

A megjelenés után, váratlan hirtelenséggel Dwayne Wade is visszakerült a Miami Heat csapatába és ezzel olyan bomba robbant, amit senki nem hitt volna. A 3-as mez, amin Wade neve díszeleg az új Miami Vice stílusban a jelenlegi legkeresettebb meznek számít a piacon. Ugyan hivatalosan nem kerültek még ki az eladási statisztikák, ezeket majd csak az év végén hozza nyilvánosságra az NBA, azonban, ha azt nézzük, hogy ha ebben a pillanatban valaki hivatalos helyről megvásárolja ezt a mezt, akkor leghamarabb júliusban (!!!) kapja kézhez és nem, nem a magyar posta miatt. 😀 Ez alapján azt hiszem hihetünk a kijelentésnek, mi szerint ez lett a legszexibb, legtrendibb darab a Nike mezeinek történetében. Az ára változatlan, olyan 25 ezer forintért lehet megvásárolni.

Miami Heat Vice Jersey
Miami Heat Vice Jersey

Óriási kereslet oka

Az emberek imádják a régi dolgokat, főleg azokat, amik a gyerekkorukra emlékeztetik őket. Ha belegondoltok a mai 20-30 évesek a GTA Vice City nevű játékán nőttek fel. Nekem 23 évesen a San Andreas volt a fő profil, de én is a Vice-al kezdtem el űzni az ipart. Ki ne imádta volna ezeket a játékokat? Ez a mez pedig nem csak nevében, hanem színeiben is tökéletesen azt a világot tárja elénk. Én, amikor megláttam azonnal ez jutott eszembe és imádom. Lehet, hogy a laikusoknak rózsaszín és túl retro, de nekünk, akik szeretik az NBA-t és sokat GTA-aztunk, ez minden, ami emlékeztet a régi önmagunkra és nem lehet nem imádni. Szerintem ezzel nem csak én vagyok, így és ez lehet az egyik fő oka annak, hogy ennyien vásárolják. A másik pedig természetesen az, hogy Dwayne visszatért a Heat-hez, ahol mindig is imádták a szurkolók és most még jobban lelkesednek érte, mint eddig bármikor.

Miami Heat Vice Jersey
Miami Heat Vice Jersey

Van még tovább

Mivel a mez eladások ilyen jól sikerültek, ezért a Heat vezetősége úgy döntött, hogy  The Shoe Surgeon sneaker custom csapatával karöltve kiadnak egy Air Jordan 1-est, ami szintén magára ölti ezeket az ikonikus színeket.

Miami Heat Vice Jersey
Miami Heat Vice Jersey

Kép- és Hírforrásunk a SoleCollector volt.