Nike X NBA: A szezon új darabjai már hazánkban!

Megérkeztek két kiemelt hazai Nike márkaüzletbe a legújabb NBA mezek, melegítők, zoknik, pulóverek és minden, amire egy igazi fannak szüksége lehet. Ha szeretnél egy kis ízelítőt látni belőle, hogy milyen darabokat találsz meg a Westend Nike Store-ban vagy épp a Nike Fashion Street-en, akkor kattints a továbbra.

Nike X NBA

Nike X NBA

Kétség kívül a legnagyobb mizéria jelenleg a mai napon bemutatásra kerülő új Nike x NBA mezek körül alakult ki, viszont nem szabad elfelejteni, hogy nem csak mezből áll a világ 🙂 A Nike egy teljes kollekcióval örvendezteti meg a szurkolókat és hazánkat is. Első körben a Fashion Street-i Nike üzletben három csapaté a főszerep.

Golden State Warriors Póló

Az egyik ilyen a tavaly bajnokságot nyerő és a csapatot idénre is összetartó, a liga jelenlegi legerősebb ötösével rendelkező Golden State Warriors. A mezek mellett a teljes kollekció megkapta a hihetetlen új technikai újításokat, így a bemelegítő póló is hasonlóan jobb szellőzést biztosít és 20%-al gyorsabban szívja el a nedvességet.

GSW póló 860296-063

GSW póló, Cikkszám: 860296-063

 

Cleveland Cavaliers alsó

A tavalyi nagy döntőt csúnyán elvesztő Cleveland Cavaliers mondhatni gyökeres változtatásokon ment át a nyár folyamán. Épp a napokban érkezett meg Lebron James volt és újdonsült csapattársa Dwayne Wade a bajnokesélyeshez, ami felkavarta az állóvizet. Emellett Isiah Thomassal és Derrick Rose-al erősítették a rotációjukat, de természetesen a mezük is kapott némi ráncfelvarrást. A mezek technológiai hátteréről korábban Ármin bloggerünk már itt írt nektek.

Cavs alsó 866793-677

Cavs alsó 866793-677

Chichago Bulls melegítő

Végül, de nem utolsó sorban a Chichago Bulls, aki elengedte Wade-et és Butlert, de erősített egy Zach LaVine-el, hozott nekünk fantasztikus melegítőket. A könnyű és kellőképpen ruganyos anyag, ami rendkívül jól is szellőzik biztosan a fanok egyik kedvence lesz.

Bulls melegítő 923080-010

Bulls melegítő 923080-010

Pulcsi

Ezeken felül alap Nike kollekció darabokat is találunk még a polcokon, akár a Westendben lévő Nike üzletben is. Ilyen például az alábbi pulóver, ami nekem különösképpen elnyerte a tetszésemet. Hideg téli estéken nagyon jól melegít, viszont edzéshez is kiváló, pláne, ha valaki épp úgy szokott dobó edzést tartani, mint Carmelo Anthony, aki mindig a kapucnit is a fején tartja.

Nike pulóver 911115-021

Nike pulóver 911115-021

NBA zokni

Természetesen az idei évben sem hiányozhatnak a csapat színeket sem nélkülöző zoknik, amik nagyon jól rögzítik a bokát és sokkal kevesebb izzadságot vesznek fel, mint a hagyományos verziók. A kritikus részeken, ahol nagyobb terhelés éri a lábat, plusz párnázás található.

Nike zokni SX7037-657

Nike zokni SX7037-657

Köszönet az infókért a Nike Fashion Street-nek és a Nike Westendnek. A kollekció minden egyes darabját megtalálhatjátok náluk mostantól!

aladeen

A kosárcipők az egyik szenvedélyem a dj-zés és a kosárlabdázás mellett.
×