Top 10 Hypebeast outfit 2018-ra

Így év elején biztosak vagyunk benne, hogy sokatok fejében megfordult, hogy merre fog továbbmenni 2018-ban a hypebeast trend és az, hogy milyen outfitek fognak megfordulni a legnagyobb arcokon. Ha kíváncsi vagy a top 10 hypebeast outfit válogatásunkra, akkor katt a továbbra!

Padawan cikk

Ezt a cikket Ákos írta, aki ekkor még padawanként „gyűjtötte a kilométereket”, hogy sneakerbox.hu bloggerré váljon.

Top 10 outfit 2018-ra

Top 10 outfit 2018-ra

Hype + Money = Hypebeast outfit

Az új év egy friss startot hozott mindenkinek, a legnagyobb brandeknek és minden hypebeastnek is. Itt az idő, hogy elkezdjünk gondolkozni azon, hogy hogyan tudnánk összeállítani 2018 legtüzesebb outfitjeit.

Igaz szavak

Igaz szavak

Mindenki tisztában van azzal, hogy mint eddig is, a leghypeoltabb cuccok aranyárban vannak, de biztosak lehetünk abban is, hogy 2018-ban a nagyobb, de a megfizethető kategóriába sorolható brandek is elődrukkolnak igazán tüzes cuccokkal. Azért ajánlom mindenkinek, hogy azért jól nézze meg mit vesz fel, mert a H&M-nél néha eléggé eltúloznak dolgokat.

Ezzel a H&M beleszaladt egy elég nagy pofonba

Ezzel a H&M beleszaladt egy elég nagy pofonba

TOP 10

TOP 10

TOP 10

 

Az első

TOP 10 hypebeast outfit 2018 /1: Travis Scott és rocksztár outfitjei

Travis Scott és rocksztár outfitjei

A divatot mindig is meghatározta a zene és napjainkban is igen erős mozgató ereje van. Ugyan a képen Travis Scott látható, de a TOP 1-ben mégis szerepelhetnének más nagy előadók is. Talán nem ez a valódi első helyezett, de azt akartam jelezni, hogy szerintem a zenei világ lesz egyik legerősebb dolog ami befolyásolhatja 2018-ban ahypebeast trendet.

A második

TOP 10 hypebeast outfit 2018 /2: Egy tökéletesen eltalált sportos outfit

Egy tökéletesen eltalált sportos outfit

A második helyezettnél is hasonló indokokat tudnék felhozni, mint az elsőnél. A sport a másik erős befolyásoló erő az öltözködésben, főleg a Nike uralkodása óta. Michael Jordan volt az első komolyabb ilyen személy a sportban és uralkodása mai napig tart, de napjainkban a képen szereplő Odell Beckham Jr. is elég nagy névnek számít, ha a hypebeast divatirányzatról beszélünk.

A harmadik

Az igazi Kelet európai stílus

Az igazi Kelet európai stílus

A jövőbe tekintve a Kappa 2018-ban bekerülhet a top 5 Hypebeast brand közé. 2017-ben, egy hosszú mély hullámvölgyet követően, újra egy óriási lendületet vett a márka és idén is rengeteg mindent várhatunk tőlük. Véleményem szerint első látásra elég old-schoolnak és kelet európainak számít ez az outfit, de talán ez az ami felkeltette az érdeklődésem és ami miatt azt mondhatom,hogy van valami szép és menő ezeknek a melegítőknek a furcsaságában.

A negyedik

TOP 10 hypebeast outfit 2018 /4: Ízlések és pofonok

Ízlések és pofonok

Igen! Balenciaga Triple S a lábon a negyedik helyen és tudom, hogy ezért sokan megköveznétek, de mégis akkora hype övezi a cipőt, hogy nem hagyhattam ki a listából. Az okok: egyszerűen egy olyan cipőröl beszélünk ami rengeteg outfithez tökéletesen illik (ezt a véleményemet nem osztja az egész sneakerbox csapat 😉 A rondasága pedig vonzza az embereket és emiatt mégis van valami szépség benne (ezt sem). Szerintem ha húsz-harminc évet visszaugranánk az időben, akkor valószínű teljesen máshogy állnánk  a szörnyeteghez. Az egész nézőpont kérdése.

Az ötödik

Szerelem első látásra

Szerelem első látásra

Ha 2017-et néznénk, abszolút első lenne ez az outfit, de 2018-ban saját belátásom szerint, az ötödik helyen tökéletesen megállja a helyét. Gyakorlatilag már ennél jobban nem lehetne kimaxolni az Air Max 97 sziluettet.

A hatodik

Időutazás

Időutazás

Ha jobban megnézzük, akkor a jobb és a bal oldali outfit ugyanaz a stílus nőiben és férfiban. Iszonyatosan 80-as évek szaga van, és 2018-ban miért is ne térhetne vissza ez a korszak (is).

A hetedik

Városi masina

Városi masina

Letisztultság, elegancia és persze egy Suptempo. 2018-ban elképzelhető, hogy több ilyen őrült ötlettel is találkozhatunk majd, mint előre sejtenénk. Szóval lehet érdemes lesz hozzá szokni, mielőtt szívrohamot kapunk.

A nyolcadik

Rocky egy Fila pulcsiban

Rocky egy Fila pulcsiban

Egy ilyen brandel már találkozhattunk a listában, aki a múltból táplálkozva kezd újra erőre kapni. Bár a „Fila táska jelenség” miatt itthon hatalmas hátrányból indul, de ha tőlünk nyugatabbra ismét menő lett, a Fila miért ne kerülhetne újra a keresett márkák közé – a Championnak sikerült és a Kappa sincs messze már ettől a szinttől.

A kilencedik

TOP 10 hypebeast outfit 2018 /9: Egy teljesen 2017-et idéző outfit

Egy teljesen 2017-et idéző outfit

Ebben az évben rengeteg ilyen minimalista, de mégis részletgazdag mondható outfittel találkozhattunk. 2018 év elején még biztosan találkozhatunk egy pár ilyennel, de a Yeezy Boost 350 v2-k ideje lehet kezd leáldozni a rengeteg megjelenés miatt. Azonban az Off-White-tól még sok minden várhatunk ebben az évben is, hisz Virgil Abloh nem alszik.

A tizedik

Egyszerűség

Egyszerűség

A letisztultság egyszerűen gyönyörű és sosem megy ki a divatból. Az egyszerűség ami mindent visz, de sajnos 2018-ban nem sok esélyt látok rá, hogy ezek a típusú outfitek a top ötben lennének majd, de ettől perszt még iszonyat coolak. Ha kíváncsi vagy, hogyan lehet hordani egy Balenciaga Speed Trainert, itt egy tökéletes példa rá.

(Attention!)

A lista saját vélemény és nézőpont szerint készült, kíváncsiak lennénk a tiedre is! Szerinted mi lesz tűz és mi nem lesz az 2018-ban?

Hír- és képforrásunk a hypebeast volt.

 

Whiteswan

Köteleségemnek érzem, hogy itthon is mindenki megismerje a HYPEBEAST vonalat!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×