Nike Air Force 1 x CR7: Újra aranyban

Számos változatát ismerjük már a Nike Air Force 1-nak, és mivel a cipő 35 éve került a boltokba, 2017-ben sok limitált darab készült. Az év végére is tervezett még az amerikai sportszergyártó. A Real Madrid sztárjával, Cristiano Ronaldoval együtt megalkották a Nike AF1 CR7 „Golden Patchwork” névre keresztelt sneakert. Részletekért kattints a továbbra!

CR7 x AF1 Nike Air Force 1 Low CR7 "Golden Patchwork"NIKE

Nike Air Force 1 Low CR7 „Golden Patchwork”

Padawan cikk

Ezt a cikket Dani még blogger padawanként írta, amikor még „gyűjtötte a kilométereket”, hogy sneakerbox.hu bloggerré váljon.

Alapok és az ötlet

Gondolom senkinek sem újdonság: Cristiano sok időt fordít arra, hogy kiépítse a saját pályán kívüli brandjét. Van már saját parfüme, építetett már hotelt, miért is ne álmodhatna meg egy (vagy akár több) saját cipőt? Ha még nem olvastad előző, AM 97-ről szóló cikket, amiben már részletesen leírtam a sztorit, ide kattintva megteheted!

Már nem első alkalommal tervezett Air Force-ot a portugál sztár. 2016-ban jött ki az AirForce 1 FC CR7. Talán mondhatjuk, hogy az a modell nem volt olyan figyelemfelkető és egyedi mint az új, arany színű társa, de mindenesetre nem egy rossz sneaker.

Az előd 

Egy új fejezet

Miután már a Real Madrid sztárja agyonhordta előző, arany Air Max-ét, nekilátott, hogy újabb sneakerrel örvendeztesse meg rajongóit (és az AF1 sziluettek kedvelőit). A Nike-val közösen megalkották az Air Force One “Golden Patchwork” névre keresztelt kollabot.

Nike AF1 x CR7

Nem volt rossz ötlet CR-től, hogy az AM97 után ismét egy klasszikushoz nyúlt. A sneakerről a letisztultság és az egyediség köszön vissza. Engem leginkább a 2012-ben kiadott „Lizard” modellre emlékeztet. A luxusérzet növelése érdekében a cipő belsejébe hímzett aláírás, és az Air Force modelleinél már tradicióvá vált „lace lock” is aranyszínű lett. A Nike szavait idézve: „Az új arany díszítőelemekkel egyben fejet is hajt a szupersztár nagysága előtt”.

Az aranyszínű swoosh

Összegzés

Véleményem szerint egy igényes, jól összerakott sneakert hoztak létre: megőrizve az AF1 klasszikus jelemvonásait és egy kis egyediséget belecsempészve. Mivel csak meghatározott darabszámban adták ki, mindenféleképpen kiemelendő, hogy még resell áron is, a többi limitált kollabhoz képest elérhető összegért vehetjük lábunkra. Ha szeretnél egyet, ajánlott, hogy figyeld az árát StockX-en, vagy keresgélj a többi megbízható oldalon!

dani

A focicsukák és a street futócipők az én világom. Bár a csapat legfiatalabb tagja vagyok, de inkább a klasszikus sneakerekért rajongok :) Kedvenceim az Adidas Originals modellek, de a Nike Air Max-ek is a favoritjaim közé tartoznak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×