Nike drágakövek: Air Vapormax SE Jewel pack

A Nike Air Vapormax névre hallgató surranó az idei év elején debütált. Az első merevítés nélküli, teljesen légtalpas modell gyorsan a rajongók kedvencévé vált, így a Nike december elején egy új megjelenéssel készült, a szivárvány, jobban mondva a drágakövek minden színében: Íme a Nike Air Vapormax SE Jewel Pack! Részletekért katt a továbbra!

Padawan cikk

Ezt a cikket Misi még blogger padawanként írta, amikor “gyűjtötte a kilométereket”, hogy sneakerbox.hu bloggerré váljon.

Nike Vapormax SE Jewel pack

A drágakövek

Vapormax SE: Jewel pack

A Vapormax fűző nélküli változata, azaz a Vapormax SE már sokak számára ismerős lehet a korábbi Comme Des Garcons kollabból, melyet még tavasszal mutattak be. A hagyományos fűzőket rugalmas flyknit szálakra cserélték, amely megkönnyíti a fel- és levételt és egyszerűbb megjelenést kölcsönöz.  A letisztultabb stílust azonban ellensúlyozzák az extravagáns, élénk színek. Nem véletlenül kapták a “jewel” azaz drágakő nevet. Egy biztos: ha ebben lépsz utcára, nem lesz olyan, aki ne venné észre! A fűzők elhagyásán, és a virító színeken kívül viszont minden más maradt a régi: jól szellőző flyknit és a merevítők nélküli VaporMax technológia, ami a fényes áttetszőségével csak rá tesz egy lapáttal a drágakő-feelingre.

Milyen színekben érkezik?

A cipőt négy új színállásban kapjuk meg, melyeket egy-egy drágakő ispirált, és a cipők ezek színeit tükrözik. A modellek teljesen egyszínűek, ami egyébként elég ritka, de a kirívó megjelenés így is biztos! A vörös színt a rubint, a lilát az ametiszt, a kéket a zafír és a türkiz színűt pedig a kék cirkon ihlette.

Nike Vapormax SE Jewel pack

Vörös, mint a rubint

Nike Vapormax SE Jewel pack

Lila, az ametiszt után

Nike Vapormax SE Jewel pack

Zafírkékben

Nike Vapormax SE Jewel pack

A kék cirkon színei

Mit tudunk a megjelenésről?

A cipő Nike+ exkluzív lesz, azaz csak regisztrált tagoknak lehet majd megvásárolni. A megjelenés december 7.-re van kitűzve, úgyhogy aki le szeretne csapni rá, az mielőbb regisztráljon!

Szerény véleményem szerint nem áll rosszul a Vapormax-nek az élénk színvilág, sőt, a fűzőtlenített verzióval pedig igazán ütős együttes lett! Ti mit gondoltok róla?

Hír-és képforrás: sneakernews.com

MisiTheOfficial

Az első sneakeremért még a szüleimnek könyörögtem, de ma már magamat kell győzködnöm, hogy ne minden pénzem cipőkre költsem.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×