Nike Air VaporMax – Az eddigi legkönnyebb Air Max

A Nike az új VaporMax modellt 2017 elején a valaha gyártott legkönnyebb Air Max cipőként mutatta be, aminek gyártásánál a „légies futás” érzésének megragadására törekedtek a tervezők. A megjelenés után nagy visszhangot kapott az egyedi külsejű, innovatív cipő, azóta pedig számos új színállást láthattunk a gyártótól. Most a legújabb, Day to Night elnevezésű kollekció három – június 1-től itthon is kapható – darabját mutatjuk be nektek közelebbről. Katt a továbbra!

Nike VaporMax

Nike VaporMax – három színben érkezik Magyarországra június 1-én

Ultrakönnyű és még stabilabb

A Flyknit felsőrész és a Flywire technológia tökéletes kombináció. A pontosan illeszkedő, zokniszerű fazon könnyű, szellőző és kényelmes viseletet biztosítva öleli körül a lábfejet, az erős, ultrakönnyű szálak pedig körülfogják a lábfej közepét, így a fűzővel együtt megfelelő tartást és stabil fazont biztosítanak. Ha az ember ránéz a fotókra, azonnal megszólalhat a fejében egy hang, hogy „ennek a cipőnek tényleg alig lehet súlya”. És ez így is van.

Nike Air VaporMax "Blue Orbit"

Nike Air VaporMax „Blue Orbit”

Még több levegő

Azt nem kell hosszasan ecsetelnünk, hogy a VaporMax egyik leghangsúlyosabb eleme a megújult talprész. Az Air párnázás a saroktól a lábujjakig maximális védelemről gondoskodik. A lábujjrészen és a saroknál lévő rátétek fokozzák a felsőrész szilárdságát, a gumipárnák pedig a tartósságot növelik.

Nike Air VaporMax "Violet Dust"

Élénk színek

Ha valakinek nem lenne elég a masszív felépítés, az új kollekcióból kiemelt három darab gyönyörű, feltűnő színekben érkezik a boltokba. A kollekcióban uralkodó színek az ég árnyalatait tükrözik pirkadattól alkonyatig, utalva ezzel arra, hogy az ember maga dönti el, mikor szeretne futni, melyik a legtökéletesebb időpont a számára.

Nike Air VaporMax "Blue Orbit"

Nike Air VaporMax „Blue Orbit”

Kinek ajánljuk a Nike VaporMax sneakert?

Akinek a komfort a legfontosabb tényező cipővásárláskor, és kedveli a modern, futurisztikus darabokat. Ha szereted, hogy a legújabb technológiákkal felvértezett cipőben sportolhatsz vagy sétálhatsz az utcán, akkor ne gondolkozz tovább! A Vapor Max kiváló társad lesz a jövőben.

Nike Air VaporMax "Violet Dust"

Nike Air VaporMax „Violet Dust”

Elérhetőség

Ha elnyerte a tetszésedet a lépő, akkor valószínűleg most még jobb kedved lesz: június 1-től a cikkben bemutatott mindhárom színállás megvásárolható Budapesten! A két kék férfi modellt megtaláljátok a Westendben és a Fashion Streeten lévő Nike boltban, a nőit pedig kizárólag a WestEndben tudjátok bezsebelni.

Nike VaporMax Flyknit "College Navy"

Nike VaporMax Flyknit „College Navy”

Nike Air Vapor Max „College Navy”

Nike kód: 849558-400
Színállás neve: College Navy/Black-Game Royal
Ár: 63 990 Ft
Elérhető: Fashion Street, 2017. június 1-től

Nike Air VaporMax „Violet Dust”

Nike kód: 849557-500
Színállás neve: Violet Dust
Ár: 63 990 Ft
Elérhető: WestEnd, 2017. június 1-től

Nike Air VaporMax „Blue Orbit”

Nike kód: 849558-402
Színállás neve: Blue Orbit
Ár: 63 990 Ft
Elérhető: WestEnd, 2017. június 1-től

Fotók: SneakerNews

alexpeeee

Love is in the AIR.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×