Cipőteszt: adidas Harden Vol. 1

Ahogy a Parley x adidas Ultra Boost Unceged cipőteszt beharangozóban már spoilereztem, új utak felé kacsingatva úgy éreztem, hogy frissen szerzett kosaras cipőmről is megosztom veletek tapasztalataim. A tovább után az adidas Harden Vol. 1-ről olvashatjátok első benyomásaim!

cipőteszt_adidas_harden_vol1_1

adidas Harden Vol. 1

Hogy jövök én a kosárlabdához?

Ugyan 20 évig versenyszerűen atlétizáltam, a kosárlabda mindig is nagy szerelem volt. A nyári/őszi pár hetes pihenőim túlnyomó részét a kosárpályán töltöttem. Az atlétika végeztével rendszeressé válhatott kedvenc csapatsportágam az életemben, így régi hű társam, a Kobe 8 Pit Viper nagy sajnálatomra elkopott. Hosszas dilemma után az adidas Harden Vol. 1 mellett tettem le a voksom.

cipőteszt_adidas_harden_vol1_2

Szerencsére még kint is lehet pattogtatni

Legfontosabb technikai paraméterek

A cipő megjelenése óta tetszik, be is mutattam már nektek anno. Azért gyorsan fussuk át mit tud Harden első saját lépője:

  • Fibonacci számok inspirálta gumi talp
  • Boost középtalp
  • légáteresztő és rugalmas hálós felsőrész
  • lábfejet körbeölelő nyelv
  • extra védelem a lábfej elülső részén
cipőteszt_adidas_harden_vol1_3

adidas Harden Vol. 1

Első benyomások

Először felvéve számomra szokatlan volt kosárlabda cipőben Boost-ot érezni, de talán érthető, hogy rendkívül hamar megszoktam ebben a sportágban is a termoplasztikus poliuretán cellák jelenlétét. A lábfejet körbeölelő nyelv valóban jól tart. Mai cipőkkel ellentétben egy kicsit ugyan be kell “törni”, de utána egészen extra a pályán. Hamarosan részletesen is beszámolok róla hogy Euro steppelek keresztül a védelmen az adidas Harden Vol. 1-ben. Addig is olvassátok rendszeresen a Sneakerbox.hu-t! 🙂

 

kbalint

Magam sem tudom nálam mi volt előbb: a Run-D.M.C., vagy az adidas Superstar. Mindenesetre eléggé megfertőződtem a sneakerek iránti vonzalommal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×