Tyler The Creator x Converse „Golf Le Fleur” One Star – harmadik felvonás

Tyler The Creator és a Converse már harmadszorra áll össze egy kollaborációra. Én az eddigiekért rajongtam, még cikket is írtam az egyik lépőről. Ha érdekel az áradozásom az előző kollabjukról, akkor ide kattintva megnézheted. 3 színállás + 3 ruhadarab = itt a Tyler The Creator x Converse harmadik felvonása. Katt a továbbra!

Tyler The Creator x Converse történelem

A korábbi Tyler lépők mindig a legélénkebb színekből voltak összeállítva, de a klasszikus One Star dizájnon mindig csak minimális változtatásokat hajtottak végre. Most ez is megváltozott. Az eddigi, szinte láthatatlan virág körvonal helyett a csillag körül, most az egész sneakeren egy virág húzódik végig.
 

Szó szerint virágzik a kollekció

Nem csak egy cipő fog megjelenni. Egy kisebb kollekció várható november másodikán, hiszen találhatunk majd az online dropon pólót és egy kabátot is. A két ruhadarab nekem őszintén szólva nem tetszik, de a sneaker annál inkább.
 

Színösszeállítás

3 bombasztikus színben érkezik a cipő, és mint ahogy az előző kollabnál már láthattuk a colourway-nevek nem a megszokottak. Vanília, Jolly Green és Solar Power. Az elsőt talán még nevezhetjük normálisnak, de a másik kettőnél a jelzők nem átlagosak.

Megjelenés és egy exkluzív koncert

Ázsiában debütált a sneaker, hisz első megjelenés október 18-án volt Szöul városában, pontosabban a „Kasina”-ban volt Dél-Koreában. Akiknek sikerült a vásárlás, nem csak a cipő volt a díja. Belépést nyertek egy exkluzív Tyler-koncertre. Szerintem olyan se volt még soha, hogy belépőjegy járt a cipőhöz. A Converse is felismerhette, hogy Ázsia mennyire fontos területté kezd válni az évek során. Egy teljesen amerikai cipő először egy másik kontinensen droppol – ez igazán igazán váratlan. Persze nem kell aggódni, világszerte is elérhető lesz. Hol? A Converse weboldalán, november másodikán.
Az látszik, hogy a Converse valóban rákapcsolt és még biztosan lesz meglepetésük számunkra. Mindenkinek sok szerencsét kívánok a beszerzéshez, én versenyben leszek ezért a lépőért.

dablty

Egyszer láttam egy idézetet, amit mintha csak én mondtam volna: "Sneakers speak louder than words."

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • dobry sklep szerint:
    A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
    Wow, marvelous weblog structure! How long have you been blogging for? you made running a blog glance easy. The entire look of your site is wonderful, let alone the content! You can see similar here dobry sklep
×