Converse One Star x Tyler The Creator Golf Le Fleur – Egy hibátlan nyári lépő

A legendás amerikai rapper, Tyler The Creator július elején összedolgozott a Converse nevezetű cipőmárkával. A kollaborációt a silány sneaker, a két-perces sell-out és a páratlan reklámfilm tette emlékezetessé. Most megérkezik a lépő négy még soha nem látott színben. Tyler már a sneaker-bizniszben is letett valamit az asztalra, ha kiváncsi vagy a Converse One Star x Tyler The Creator Golf Le Fleur nevű modellre, akkor kattints a továbbra! Ilyet még tuti nem láttál!

Converse One Star x Tyler The Creator "Sulphur-Yellow" - képforrás: Brand Outlet Magazine

Converse One Star x Tyler The Creator Golf Le Fleur „Sulphur-Yellow” – képforrás: Brand Outlet Magazine

A lépő

A cipő és a kollekció a „Golf le Fleur” névre hallgat. A legendás Converse One-Star (amely különben a világ első sneakerének, a Chuck Taylor All Star-nak a javított változata) az új Creator-album érdékében egy „légiútvonal-kék”, egy „barack-gyöngy”, egy „kén-sárga” és egy „fukszia-izzás” színállásban jön piacra. Szerintem már csak a színállásoknak a neve is az év egyik legjobb kollaborációjáról árulkodik. A surranó sarkán a cd artwork-re utalva egy méhecske pihen meg. Végezetül a nyelven az alap Golf le Fleure logó. Szerintem egy nagyon visszafogott, de különleges sneaker, és a teaser mögötte igazán vicces.

Mind a négy cw egy képen. - képforrás: Kicks to the Pitch

Mind a négy cw egy képen. – képforrás: Kicks to the Pitch

Nincs is köze a zenésznek a márkához?!

Mint már mondtam, a beharangozó videó a cipőhöz egyszerűen elmondhatatlanul tökéletes lett. Unott Tyler ül az asztalnál és többször megkérdezik tőle, hogy milyen a kapcsolata a Converse-zel, hogyan kötődik hozzá. Ő csak a vállát vonogatja és ismétli, hogy neki nincs semmi lelki kötődése a márkához. Hirtelen megvillannak képek, ahogy a haverjaival One Star-okat gyújtogatnak, felrobbantanak miközben valaki lábán van(!), a cipőt viselve üvegeket rúgnak be, quadoznak, kosaraznak, hülyéskednek, egyszerűen elvannak. A bevágások végén még egyszer megkérdezik tőle ugyanazt a kérdést, de az ő válasza nem változik. Szerintem önmagában milyen ironikus egy spot, és még pluszba tökéletesen használtak picit agresszív rockzenét, mindig jókor. Nem is lehetne jobb egy figyelemfelhívó videó. A felvételt megnézheted ide kattintva.

Egy pillanatkép a videóból. - képforrás: soundvenue.com

Egy pillanatkép a videóból. – képforrás: soundvenue.com

A megjelenés

A cipő világszerte a converse.com weboldalon jelenik meg 100 USD-ért, ami nem is egy igazán magas ár. Emellett a kiválasztott size? boltokban is elérhető lesz a sneaker. Szerintem tökéletes a nyárra, kinézetre, árra és még magasságra is. Nekem biztosan a Converse One Star x Tyler The Creator Golf Le Fleur az idei nyári favoritom.

dablty

Egyszer láttam egy idézetet, amit mintha csak én mondtam volna: "Sneakers speak louder than words."

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×