Top 10 kedvenc outfitem Yeezy cipővel

Biztos nektek is szokott olyan lenni, hogy bármilyen közösségi oldalon, neten megtalálod a legkedveltebb cipőidet, és mindezt nagyon jó ruhákkal kombózva. Nekem a kedvenceim Kanye West a kreatív rapper és divatikon által megalkotott Yeezy kiadások. Böngészés közben több száz nagyon jól összehangolt ruhadarabot találtam a Yeezy sneakerekkel. Ebben a cikkben a 10 kedvenc Yeezyvel látott outfitemet gyűjtöttem össze nektek – ha érdekel megtalálod őket a tovább után.

Outfitek adidas Yeezy cipőkhöz

Outfitek adidas Yeezy cipőkhöz

Padawan cikk

Ezt a cikket Alex még akkor írta, amikor padawanként „gyűjtötte a kilométereket”, hogy sneakerbox.hu bloggerré váljon.

Kanye nagyon sok márkával csinált már népszerű cipőket, mint például a Nike, Louis Vuitton, de a leghíresebbek az adidassal közösen kihozott Yeezy kiadásai lettek. Ezek nagyon sok embert megmozgattak, szerintem csomóan ezek miatt a cipők miatt ismerték meg az egész sneaker világot, kultúrát.  Természetesen eddig mindegyik cipője nagyon drága volt és limitált számban jelentek meg – ez az egyik oka, hogy ilyen keresettek.

Top 10 Yeezy outfit Alextől

Egy jó sneakert felhúzni még csak félsiker, a tökéletes összképhez egy jó outfit is kell, íme az én top 10-es listám!

10. Adidas Yeezy Boost 350 Turtle Dove

Nem a kedvenc színállásom a Turtle Dove, de ezen a képen megállja helyét. Tavaszi, őszi felszerelés, nincsenek a ruhadarabok színei túlságosan összeválogatva, de mégis megvan a jó íze.

Yeezy outfit válogatás: Turtle Dove őszre és tavaszra a 10. helyen

Yeezy outfit válogatás: Turtle Dove őszre és tavaszra a 10. helyen

9. Adidas Yeezy Boost 750 Chocolate

Tökéletes téli outfit, a sötétebb színek összhangban vannak. A felsőruházat több rétegből áll, az tetszik nagyon, ahogy egymás alól kibújnak. Ez a surranó nekem nagy álmom, remélem egyszer hozzájutok egy ilyenhez, és tökéletessé tehetem vele a téli outfiteimet.

Outfit Yeezy 750 'Chocolate' sneakerrel

9. hely: outfit Yeezy 750 ‘Chocolate’ sneakerrel

8. Adidas Yeezy Boost 350 Beluga

Egyik kedvenc színállásom. Ebből az outfitből látszik, hogy nem kell túlzásba vinni a színeket – a kevesebb több.

A nyolcadik helyen: Yeezy 350 v2 'Beluga' egy letisztult szettel

A nyolcadik helyen: Yeezy 350 v2 ‘Beluga’ egy letisztult szettel

7. Adidas Yeezy Boost 350 Moonrock

Az egész outfitnek a színei különböznek, de mégis jó az összhang. A póló YTWW (Yeezy Talk Worldwide), ezek jobb árban vannak, mint bármelyik Yeezy Supply-on árult ruhadarab. A Yeezy Supply-on Kanye saját márkája, a Yeezy Season kapható – elképesztő árakért. Nem rég jelent meg a Yeezy Season 5, de amint látszottt, annyi embert nem mozgatott meg, mint a Season 1. Az outfit egy laza, fekete bomber dzsekivel és egy farmerral egészül ki.

Hetedik helyen ez a Moonrock 350-es outfit

Hetedik helyen ez a Moonrock 350-es outfit

6. Adidas Yeezy Boost 350 Oxford Tan

Ez a cipő is telitalálat, a sneakerheadek megvadulnak tőle. Off-White zoknival, Adidas gatyával, farmerdzsekivel, fehér long-fit, hosszított pólóval és egy piros pulcsival van feldobva. Nem akármilyen pulóver, I FEEL LIKE PABLO-s, Kanye saját magát sokszor Pablóhoz hasonlítja – bár a vélemények arról megoszlanak, hogy melyik Pabloról lehet szó 🙂

I feel like Pablo a hatodik helyen

I feel like Pablo a hatodik helyen

5. Adidas Yeezy Boost 350 V2 Copper

Ezt a szerelést azért tettem az ötödik helyre, mivel nagyon tetszik, jól össze van válogatva. Figyelemfelkeltő is, de azt azért kétlem, hogy így kimennék az utcára.

Ötödik: figyelemfelkeltő, de nem egyszerű

Ötödik: figyelemfelkeltő, de nem egyszerű

4. Adidas Yeezy Boost 350 V2 Zebra

Bizonyára mindenki hallott már a Zebráról. Mikor 2017. február 25-én megjelentek az első példányok, hazánkba nem jutott sok el, viszont június 24-én lett restock belőle és még Magyarországra, az Icons by Bizancba is érkezett. Ekkor több ember hozzájutott, a resell ára lement. Előtte 1000 dollárokban számoltuk a Zebrák árát, míg ma az egyik „legolcsóbb” Yeezy családtag. Na de rátérve az outfitre: itt is látszik mennyire könnyű is felöltözni egy ilyen sneakerhez.

Zebrák a negyedik helyen

Zebrák a negyedik helyen

3. Adidas Yeezy 350 Pirate Black

Az elmúlt időben keresgéltem ezt a cipőt korrekt áron, de sajnos nem találtam – az ára továbbra is a fellegekben van. Ki tudom jelenteni, hogy számomra ez az egyik legszebb Yeezy. Na és az outfit: Palace Skateboards póló, farmerkabát, és egy szakított, cipzáros farmer, ennyi kell a Fekete Kalóz mellé. Nálam a dobogó harmadik helyét foglalja el.

Ez a szett a 3. helyre kalózkodta fel magát nálam

Ez a szett a 3. helyre kalózkodta fel magát nálam

2. Adidas Yeezy Boost 350 V2 Zebra

Amint látszik ez egy igazi modern, drága, és totálisan márkaimádó outfit. Tommy Hilfiger bélelt farmerkabát, Champions melegítőgatya, Gucci póló, egyszerű Adidas zokni, és a cipő. Ez az outfit egy vagyon, viszont ütős szerelés. Mindenki felteheti és megválaszolhatja magának a kérdést: Vajon megér-e ennyit?

Yeezy 350 v2 'Zebra' és még egy jó adag márka

Yeezy 350 v2 ‘Zebra’ és még egy jó adag márka

1. Adidas Yeezy Boost 350 V2 Beluga

Újra visszatértünk a narancssárga csíkhoz, az első 350 v2-es Yeezyhez. Biztos vagyok benne, hogy sokan nem ezt az öltözetet választanák elsőnek a tíz közül, viszont ez engem nagyon vonz. A mostani sneakervilág képét látom magam előtt, amikor erre ránézek, minden az összhangról, egyszerűségről szól.

És az első: Beluga és letisztultság

És az első: Beluga és letisztultság

Ennyi volt az én TOP 10 legkedveltebb outfitem Yeezy sneakerekkel. Remélem, hogy – bár maga a cipő körül izzik a tűz – inspirált titeket arra, hogy ne csak azt hordjátok ami „menő”, vagy „hypebeast”, hanem olyat is, amiben simán jól érzed magad, illik a saját saját stílusodhoz és persze jól össze van rakva.

Alex

Nem olyan rég kezdődött a cipőőrület, de még sokáig benne leszek!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×