BUDAFCKNBASS & Kicks R Good presents: Hypebeast Party

2017. június 16-án megremeg a hajó, egészen pontosan a budapesti A38, hiszen a Kicks R Good és a BUDAFCKNBASS összeáll egy hatalmas buli erejéig, ez lesz a Hypebeast Party. Sneakerheadek és hypebeastek, a részleteket a a tovább után találjátok 😉

BUDAFCKNBASS & KRG presents : Hypebeast Party

Budapest első Hypebeast bulija az A38-on

DON’T BELIEVE THE HYPE, VAGY MÉGIS?!

Kezdjük meg a nyarat, úgy ahogy azt eddig még nem tettük. A Kicks R Good és a BUDAFCKNBASS rendezvénysorozatok most összefogtak, hogy megszervezzék nektek Budapest (talán) első Hypebeast buliját. Mint azt bizonyára tudjátok, a KRG mögött már évek állnak, hiszen Magyarország legnagyobb sneaker eventjeit szervezik meg évről évre (utolsó beszámolónkat itt találod). Most a legfullosabb szettedben várnak az A38-ra, és szerepelhetsz a KRG által forgatott új videóban is, ami ősszel fog debütálni.

Sneakerheadek, hypebeastek, figyelem!

Nemcsak a zene és a stílus lesz a toppon, de ezen felül helyszíni nyereményjátékok is felpörgetik majd a bulit, ugyanis 2 üveg Russian Standard vodka kisorsolásra kerül, hogy a hangulat is garantált legyen, de van ettől egy nagyobb hírünk is: az Adidas Hungary jóvoltából kereskedelmi forgalomban nem kapható ADIDAS Originals relikviák kerülnek kisorsolásra.

Hypebeast party line up

Különleges este elé nézünk, hiszen a KRG alapítója, Perjési Roland a.k.a LAPENO is beáll a lemezjátszók mögé, és nem akármilyen szettet fog tolni nektek. Ezen kívül DJ Nara, Siaga, és Glxy fogják elsüllyeszteni a hajót a legfrissebb  new core hiphop és trap zenékkel, szóval a zene miatt nem kell aggódni 😉

JEGYINFÓK

Ha már tudod, hogy biztosan ott leszel június 16-án az A38 fedélzetén, akkor ne habozz, hiszen a jegyek 400 darabra vannak korlátozva! Beszerezheted elővételes jegyedet 1000 forintos áron a BP Shop üzleteiben*, vagy a helyszínen (ha marad) 1500 forintért.

BP Shop üzletek:
Wesselényi (Budapest, Wesselényi utca 24.)
Westend City Center (földszint, Széchenyi nagykörút 7/A.)
H-V: 11:00-19:00

Felkeltette az érdeklődésed a buli?

Csekkold a Facebook eseményt a legfrissebb infókért!

Dávid Nagy K

So many shoes, but only two feet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×