Kicks R Good 6th Sense – beszámoló

A március 11-én a budapesti Bálnában megrendezett Kicks R Good 6th Sense sneaker fesztivált egész csapatunk várta, és közülünk is jópáran megfordultunk hosszabb-rövidebb időre a KRG-n. Tényleg elmondható, hogy az eddig ledurvább felhozatalt láthattuk mind lábon, mind az asztalokon! Csehla és Kristóf is leírták a tapasztalataikat, készült videó és képgaléria is, és most sem maradhatott ki az on-feet cipőszemlénk sem. Mindent megtalálsz a tovább után!

Kicks R Good 6th Sense - nézd meg beszámolónkat!

Kicks R Good 6th Sense – nézd meg beszámolónkat!

sneakerbox.hu videós beszámoló

Facebook galériák

A KRG-n készült eseménygalériát itt, az on-feet galériát pedig itt találod. Durva, hogy még legalább ugyanennyi sneakert fotózhattunk volna, de most ennyi fért bele 🙂

Kicks R Good 6th Sense - on-feet galéria

Kicks R Good 6th Sense – on-feet galéria

Kicks R Good beszámolók

KRG 6 - Crepprotecting the snkrbx crw!

KRG 6 – Crepprotecting the snkrbx crw!

csehla

Idén különösen vártam a KRG-t, mivel tavaly sajnos nem sikerült részt vennem rajta, és mivel új helyszínre is költözött az event, dupla volt az öröm. Kicsit megcsúszva érkeztem meg, de öröm volt látni, hogy elég sokan kíváncsiak voltak az idei sneakerhead összejövetelre.

Az első emeleti terem szerintem pont jó méretű volt, jól összpontosultak az asztalok, könnyű volt átlátni is őket. Nyereményjátékban természetesen nem volt hiány, mindegyik nagyobb bolt, aki képviseltette magát indított valamilyen formában egyet, ahol patentos ajándékokat lehetett nyerni. Külön örültem,  hogy már nem csak a hazai resellerek foglaltak maguknak asztalt, hanem osztrák sneakerheadek is csatlakoztak a rendezvényhez, akiknek az asztalánál tényleg különleges surranók kaptak helyet (Yeezy Zebra valaki?), és az áraik se voltak elszállva.

Kicks R Good 6th Sense - Yeezy orgia!

Kicks R Good 6th Sense – Yeezy orgia!

A zene szerintem most kifejezetten jó volt, nagyon passzoltak a szettek az event tematikájához, így a hangulatra egyáltalán nem lehetett panasz, baráti légkörben telt el az a jópár óra, amíg kint voltunk A SNKRBX krúval. Egyetlen negatívumot tudok csak felhozni (de ez legyen a legnagyobb bajom az életben!), hogy a beígért teljes méretsoros Yeezy raffle helyett választani lehetett kb 6 méretből, tehát kerek 0 esélyem volt, hogy a mamut lábamra felhúzhassak egy V2-est.

Kicks R Good 6th Sense - raffle time!

Kicks R Good 6th Sense – raffle time!

Kristóf

A hatodik alkalommal megrendezett Kicks R Good-dal kapcsolatban nagyok voltak az elvárásaim, hiszen a beharangozó posztokban nagyon sok érdekes programot ígértek a szervezők, és az igazat megvallva, teljes mértékben elégedettnek mondhatom magam így az esemény után. Amikor beléptem és megláttam a sok heat cipőt – mind az emberek lábain, mind az árusok asztalain – akkor realizálódott bennem, hogy Magyarország is rajzolódik a világ sneaker térképére, és ehhez nagy segítséggel járulnak hozzá a hasonló események, mint a KRG.

KRG 6 x BP

KRG 6 x BP

Több brand magyarországi képviselete (Puma, Saucony) és bolt (Pig Shoes, BP Shop) is a tiszteletét tette az eseményen, és szinte egytől egyig készültek valamiféle nyereményjátékkal a látogatók nagy örömére. A hivatalos boltok mellett pedig a legnagyobb izgalmat az egyéni árusok cipőkínálata váltotta ki belőlem, itt látszódott, hogy milyen is igazából a színvonal (olyan ritkaságokat vehettek a szerencsések mint a Nike Special Field Air Force 1-ja, az adidas Y3 Triple White Boost-ja vagy éppen a Yeezy 350 v2 legújabb színállása, a Zebra).

Kicks R Good 6th Sense - Saucony Originals a házban

Kicks R Good 6th Sense – Saucony Originals a házban

Úgy gondolom, hogy a szervezők nagyon kitettek magukért, (még a saját cipőkollekciójukat is megtekinthettek a látogatók, és annyit elárulhatok, hogy kevés átlagos cipő volt a gyűjteményben) és emellett pedig egy nagyon sokszínű és érdekes rendezvényt hoztak össze a hazai sneaker communitynak, személy szerint én már most várom a folytatást.

KRG 6th Sense - várjuk a következőt!

KRG 6th Sense – várjuk a következőt!

Még több Kicks R Good

A KRG saját fotógalériáját itt találod!

Farkas Christian a.k.a Toucan’s Soleshots (korábban vele készített interjúnk itt) is készített egy videóbeszámolót:

Ezt a videót pedig Zsombi nevő olvasónk küldte:

csehla

47-es lábbal nem könnyű az élet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

×