DKC Ultra Boost “Kaws” custom

A Dent Kicks Custom műhely ismét odatette magát, ezúttal egy Kaws inspirálta Ultra Boost remekművel. Vigyázat, lélegzetelállító képek a tovább után!

DKC Ultra Boost Kaws

Dent Kicks Custom KAWS inspirálta szépsége

Csaba és az Ultra Boost románc

Kiss Csaba ismét egy Ultra Boost 3.0 tett a “műtőasztalra”, viszont most egy igazán különleges történet fűződik az inspirációhoz. Csabi ezt mesélte nekünk: “Hát magának a storynak a lényege az, hogy nagyon tetszenek a Kaws figurák, és az egész cégnek a művészete is! Már régebben is kacérkodtam az ötlettel, de akkor megfestette más, így akkor elvetettem az ötletet, illetve inkább csak átterveztem. Mindenképp feles megoldást akartam, de a jelenlegi elhelyezkedés Móni ötlete volt! :)”

DKC Ultra Boost Kaws

Látszik, hogy Csabi nem vette fél vállról a festést 🙂

A Dent Kicks Custom nem szórakozik

Korábban is láthattuk már, hogy Csaba és Móni nagyon komolyan veszi az ipart, és egyre forróbb custom cipőkkel rukkolnak elő a nagyvilág felé. Ha tetszik a DKC munkássága, mindenképp csekkoljátok a facebook oldalukat, és az instagram csatornákat is, további lenyűgöző remekművekért. 😉 A fotók pedig ismételten Toucan’s Sole Shots keze munkáját dícsérik! 🙂 Ez egy igazán jó csapat receptje!

DKC Ultra Boost Kaws

Jobbról, vagy balról? 😉

Dávid Nagy K

So many shoes, but only two feet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

×