DKC custom Ultra Boost ‘Gold Tropy’

Újabb custom Ultra Boost 3.0 gördült ki a DentKicksCustom műhelyéből, Csabi kedvenc adidas sziluettje ezúttal három kedvenc színét kapta meg: fehér, fekete és arany. Részletek és még több kép a tovább után!

Dent Kicks Custom adidas Ultra Boost 'Gold Trophy'

Dent Kicks Custom adidas Ultra Boost ‘Gold Trophy’

Az Ultra Boost a kedvenc

Aki követi a DKC munkásságát, láthatta, hogy az egyik kedvenc sziluett az adidas Ultra Boost sorozata, legtöbb egyedi festés erre a modellre készül és a külföldi ismertséget is egy custom UB sneaker hozta meg neki. Csabi ezúttal egy Ultra Boost 3.0-t vett kezelésbe.

'Gold Trophy' custom Ultra Boost a Dent Kicks Custom műhelyből

‘Gold Trophy’ custom Ultra Boost a Dent Kicks Custom műhelyből

‘Gold Trophy’ – fekete, fehér és arany custom Ultra Boost

Csabi ezt mesélte a munkafolyamatról: „Az alapötlet az volt, hogy kiemeljem a csíkozást a cipőn. Első körben multicolor megoldásra gondoltam, de ezúttal valami merészebbet akartam kipróbálni. Az első variáción a sneaker orra még nem volt fekete, de annyira hiányérzetem volt, hogy megkockáztattam 🙂  Első ránézésre még nem is nagyon tetszett, de amire a végére értem, totál beleszerettem! Ha egyszer felkérnének egy hivatalos kollabra, tuti ezt választanám!”

Dent Kicks Custom adidas Ultra Boost 'Gold Trophy'

Dent Kicks Custom adidas Ultra Boost ‘Gold Trophy’

A DentKicksCustom nagyon jön fel

A DKC (ami nem egyszemélyes műhely, mert Csabi felesége, Móni is aktívan részt vesz a bizniszben) háza táján mostanában sok újdonság történt, egyre gyakrabban érkeznek új custom modellek, cikkeznek külföldi blogok is az itthon készült custom modellekről, és nemrég elindult az új webshop is. Ha tetszik a ‘Gold Trophy’ színállás, akkor a többiekkel együtt már ezt is megrendelheted a DKC-tól!

Fotók: Farkas Christian (Toucan’s Sole Shots)

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×