Ez a cikkünk már két évnél régebbi. Használd a keresőt itt jobbra vagy böngészd a tageket a cikk alján, hogy frissebb írásokat találj ebben a témában!

Az új Yeezy drop szerencsére Budapesten is debütál majd az Icons By Bizánc-ban és most először a gyermek változata is elérhető lesz az aktuális színállásnak. A Red/Black színállásról már tavaly láthattunk kiszivárgott fotókat, azonban a pontos megjelenést egészen az elmúlt napokig balladai homály fedte. Emellett arra is most derült fény, hogy az első gyermek 350 V2-es is ebből a színállásból fog megjelenni. Csekkoljátok a részleteket a tovább után!

Kicsiknek és nagyoknak: Yeezy 350 V2
Kicsiknek és nagyoknak: Yeezy 350 V2

A legjobb, hogy a junior model is BOOST csillapítást kapott. 2017 első Yeezy megjelenése természetesen Primeknit felsőrésszel készült és az eddigi leghomogénebb színállásban, ugyanis a V2 modellekre eddig jellemző ecsetvonás a cipő oldalán most elmarad, csak a SPLY-350 jelzés lesz a cipőn piros színnel. A korábbi változatokhoz képest itt is kap egy csavart a sztori, ugyanis a felirat tükrözve kerül a cipőre. A pletykák szerint a következő V2-es zebra színállásban érkezik majd, ami jóval megosztóbb lesz a hétvégén érkező Batmobil hangulatú Yeezy cirkálónál.

Február 11-én érkezik az új Yeezy
Február 11-én érkezik az új Yeezy
Gyermek méretekben is!
Gyermek méretekben is!