Ez a cikkünk már két évnél régebbi. Használd a keresőt itt jobbra vagy böngészd a tageket a cikk alján, hogy frissebb írásokat találj ebben a témában!

Dubajban általában nem elégednek meg az átlagossal, nekik mindenből a “leg” kell, a legnagyobb felhőkarcoló, a NatGeoról ismert “reptéróriás”, mesterséges szigetek, beltéri sípálya a sivatag közepén. Ezért úgy gondolom, hogy a SOLE DXB, a közel-keleti régió első számú sneaker, divat és lifestyle eseményén sem fognak kispályázni. Éppen ezért nagyon izgalmas, hogy a Nike meghívására személyesen is megnézhetem a happeninget! Mi lesz ott? Tovább!

SOLE DXB / 2016. november 17-18. @ Dubaj
SOLE DXB / 2016. november 17-18. @ Dubaj

SNEAKERBOX.HU @ SOLE DXB

A kezdetektől ott voltunk a hazai sneaker fesztiválokon, az összes Kicks R Good és nemrég debütált Sneaker Stars helyszínéről beszámoltunk, fotóztunk, videóztunk, a sneakerbox.hu blog alapításának évében pedig a bécsi Sneakerness-re is kinéztünk.

Éppen ezért nagyon izgatott vagyok, hogy egy olyan sneaker eseményről számolhatok majd be nektek, amely Európán kívül van és egy olyan államban szervezik, ahol nem elégednek meg az átlagossal!

A programot böngészgetve látható, hogy ott lesz az összes nagy márka, ismert arcok, előadások, kiállítások, vásár, és kosárlabda bajnokság is. De ezen kívül a Nike még külön programokat is szervez a helyi sneaker freaker és baller közösség jobb megismerésére – a részletek számomra is a helyszínen derülnek majd ki, igyekszem mindenről tudosítani 🙂

SOLE DXB 2016 @ Dubai (UAE)
SOLE DXB 2016 @ Dubai (UAE)