SNEAKERNESS a szomszédban

A SNEKARNESS az európai sneaker kultúra legkiemelkedőbb eseménye. Találkozóhely a sportcipő-rajongóknak, exkluzív megjelenés a márkáknak, ami legalább annyira szól a street artról és a zenéről, mint a különleges sneaker modellekről. A korábbi nagy sikerű svájci rendezvények után, 2009 október 10-én Bécsben rendezik meg a SNEAKERNESSt – ennél közelebb még sosem volt hozzánk. Részletek a tovább után.

SNEAKERNESS (fotók: Dejan Jovanovic) Katt a többi képért!

SNEAKERNESS (fotók: Dejan Jovanovic) Katt a többi képért!

 

Gyűjtök, gyártók, kereskedők, „hétköznapi” és elvadult rajongók – mindenkinek itt a helye. Ritkaságok, collab-ek, exkluzív modellek, fűzési és pimplési bemutatók és olyan sztárok mint a hip-hop és breakdance legenda, Bobby Garcia aka Kool Love New Yorkból. Úgy tudjuk az Adidas, Alife, DC, DVS, Element, Kangaroos, Lacoste, Lakai, Nike, Onitsuka Tiger, Pointer, Puma, Pro-Keds, Reebok, Saucony és a Supra standjai már biztosan ott lesznek, a Nike iD pedig egy külön stúdióval készül, ahol összerakhatod álmaid cipőjét.

A SNEAKERNESS október 10-én, szombaton, egyetlen délután lesz nyitva, 13 és 20 óra között. Cím: 1030 Bécs, Alte Markthalle, a Wien Mitte pályaudvarnál. A belépő 5 €. Afterparty este 10-től a Pratersaunában este 22:00-től. További infó a SNEAKERNESS weboldalán.

SNEAKERNESSposzter

SNEAKERNESS poszter

A kijutás még akkor sem olyan veszélyes, ha nincs kocsid: Szombat reggel 7-kor indul Budapestről az Orangeways buszjárata, fél 11-kor már le is szállsz a buszról Bécsben a Südtiroler Platzon, ahonnan vagy egy kellemes fél órás séta a SNEAKERNESS helyszíne, vagy 3 megálló a helyi vonattal. Este hétkor pedig (aznap vagy másnap a partiarcosságodtól függően 🙂 pedig szintén busz haza. A buszjegy most oda-vissza 5700 Ft, de ez persze nőhet, ahogy közeledik a 10-e, érdemes gyorsan elkezdeni megtervezni a cooltúrát…

SNEAKERNESS - Katt ide még képekért!

SNEAKERNESS – Katt ide még képekért!

SNEAKERNESS

SNEAKERNESS

SNEAKERNESS

SNEAKERNESS

SNEAKERNESS

SNEAKERNESS

Az Element is egy különlegességgel készül a SNEAKERNESS-re. A bécsi Crunchtime kiadóval és street art csoporttal együttműködve 2009 nyarán 30 decket festettek meg, amit a SNEAKERNESS „Art Corner” helyszínén vásárolhatnak meg valódi gördeszkás arcok, mindössze 50 Euróért darabját. Az egyetlen feltétel, hogy ezek a deszkák nem kerülhetnek a falra, ezeken az új tulajnak csapatnia kell! Hiszen ha nincs streetelés, akkor az nem street art… A deszkákat december 19-re várják vissza a bécsi INOPERAbLE galériába, ahol a deszkákról és a deszkázás közben készült fotókkal együtt állítják ki őket.

cruchtime x element no street no art deszkák

crunchtime x element no street no art deszkák

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×