Star Wars x Stance zokni szemle

A Stance zokni Csillagok Háborúja kollekciója tavaly is nagyot ment. Az idei őszi-téli szezonban további szuper mintákkal dobták fel az eddig sem unalmas választékot. Videónkban Árminnal sorra vesszük a Birodalom és a Lázadók, a sötét oldal és a Jedik, illetve a robotok Stance zoknijait, és próbálunk ráhibázni, hogy melyik bolygó melyik a Star Wars univerzumban. Nézd meg a tovább után!

Star Wars x Stance Socks - Csillagok Háborúja zoknikollekció

Star Wars x Stance Socks – Csillagok Háborúja zoknikollekció

Ha esetleg nem ismernéd a színes zoknik forradalmát, akkor olvasd el korábbi cikkünket, amiben elbúcsúztatjuk a fehér-szürke-fekete zoknik szentháromságát, illetve utánamegyünk, hogyan lett a Stance az első számú sneakerhead zoknimárka.

A „forradalom kitörése” óta én is sokkal több mindenre vagyok nyitott a zoknik mintája, illetve a cipők, zoknik és nadrágok összekombinálása során. Ezért is készültem nagy örömmel a Star Wars és a Stance közös kollekciójának bemutatására, amiben Árminnal (sötét oldal!) együtt a 2016 őszi-téli kollekcióból válogattunk, nézd meg a videót!

Star Wars x Stance zokni KEDVENCEINK

Itt van néhány minta a kedvenceink közül 🙂 A Csillagok Háborúja Stance zokni kollekciót a készlet erejéig megtalálod a The Lab Király utcai üzletében, illetve többek között a thelabshop.eu webshopban.

NE LÉGY KLÓN!

Lehet, hogy a rohamosztagosokat klónozzák, de ha rohamosztagos zoknit húzol, akkor biztos, hogy nem leszel egyike a hazai kis „divatklónoknak” 😀 Egy ilyet én is beszereztem és a szezonnyitó snowboardozás után fel is vettem a Hoth bolygón, a Hintertux gleccseren 😀

Star Wars Stance zokni - Rohamosztagos

Star Wars Stance zokni – Rohamosztagos

Rohamosztagos Stance zokni bevetésen a Hoth bolygón

Rohamosztagos Stance zokni bevetésen a Hoth bolygón

Halálcsillag on-feet

A Death Star mintás zoknit azoknak ajánljuk, akik még csak ismerkednek a színes zoknik világával, konzervatívabb színei fekete, szürke és kék sneakerekhez is jól passzolnak.

Halálcsillagos Stance zokni

Halálcsillagos Stance zokni

Star Wars Stance zokni Death Star

Halálcsillag on-feet

ROBOT DUÓ

A Csillagok Háborújának állandó duója R2D és 3CPO, természetesen a kollekcióba is bekerültek, rögtön felemás zoknikként 🙂

Stance Star Wars R2D2 és 3CPO felemás zokni

R2D2 és 3CPO felemás zokni

Hoth topic

A videóban kábé minden bolygós zoknit a Hoth-nak néztünk, de ez az igazi: a jeges bolygó, ahol a Birodalmi Lépegetők ellen nagy csata folyt az A Birodalom visszavág részben.

Star Wars Stance zoknik: Hoth

Star Wars Stance zoknik: Hoth

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×