Cipő széles lábra 2: Air Jordan II

Tegnap is olvastam egy Facebook csoportban: kell a plusz fél szám, ha széles az ember lába? Tehát a téma még mindig aktuális. Tudjuk, hogy az Adidas ZX 850 megoldás lehet a találós kérdésre, de van más is, vagy csak a David Beckham modell? Kis szpoiler: igen. Tapasztalataim a Jordan II cipővel a tovább után!

Cipő széles lábra sorozat: a kettes Jordan

Cipő széles lábra sorozat: a kettes Jordan

A Jordan 2

1986-ban járunk és az Air Jordan I sikere után (ami egyébként az én lábamra gyilkos) a tervezők 180 fokos fordulatot vettek. Megszületett az első olyan Jordan cipő, amin a Nike ’pipa’ nem jelenik meg, és ami Olaszországban készült. Luxus kinézetét a ’gyík-bőr’ design adja, a női csizmákat idézve. Csak két színben jelent meg, és annak idején masszív pletykák is keringtek, hogy nem igazán lett népszerű, a Jordan sorozatot és a Nike-t is kellemetlen helyzetbe hozva ezzel (A modell történetről amúgy sokkal többet tudhatsz meg a sneakerbox.hu Jordan törióra második részében).

Cipő széles lábra sorozat: Jordan 2

Cipő széles lábra sorozat: Jordan 2

Saját tapasztalataim a Jordan II -vel

A kettes Jordan nekem nagyon bejött kényelme és kinézete miatt. Egy farmerrel, joggerrel kitűnő kombó. Mivel fehér a fő színe, így egyből odavonzza a tekinteteket. Itthon már kapható az alacsony- és magas szárú változat is több színösszeállításban.

Az AIR JORDAN II nekem TTS, kitűnően és stabilan tartva a lábam.

Cipő széles lábra sorozat: Jordan II

Cipő széles lábra sorozat: Jordan II

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×