Lehet-e kényelmes egy cipő, ha széles a lábfejed?

Létezik kényelmes cipő széles lábra? Vagy simán „vegyé’ fél-számmal nagyobb lépőt öcsém”? Ja persze, oszt jó „bohóc” cipőm lesz… Komolyra fordítva a szót: ez a kérdés feltűnik a neten elég sok fórumon. Az angol, amerikai és magyar Facebook csoportok is sokat foglalkoznak azzal, hogy milyen a jó cipő széles lábra: oldalt szoríthat, a varrás szúrhat, vagy simán ogrés, ahogy kitüremkedik a lábfejed. Többekkel társalogtam már, hogy mi is az ideális lábbeli, ha nem vagy könnyű eset? Megtudhatod a tovább után!

Cipő széles lábra /1: adidas ZX 850 OG

Cipő széles lábra /1: adidas ZX 850 OG

Én saját tapasztalatból és számos netes rendelés visszaküldéséből tanultam meg a lényeget és jöttem rá, nekem mi működik és mi talán soha sem. A következő cikksorozatunkban hét cipőt ajánlok a figyelmetekbe. Előre leszögezném, ezek a saját gyűjteményem darabjai. Biztos vannak még százával, amik jók lehetnek. Nem akarok sorrendet felállítani, mondom, ahogy szembe jutnak, vagy, ahogy a gardróbban állnak. Tehát az első:

cipő széles lábra 1: Adidas ZX 850

Egy cipő, ami nem csak jól néz ki, de kényelmes is és nagyon jól tartja a lábad. Több színben is megjelent, egy jó kis farmerrel ütős kombó. A ZX850 OG sziluett, pedig csak néhány éve van a piacon. Az eredeti és az inspiráló a ZX 800-as volt, egy 80-as évek béli futócipő. Kanye West neve is felmerült, mint alkotó, de picit ez ügyben mindenki a maga igazát hangoztatja. (a ZX850-et David Beckham modellnek is hívják). A ZX 850 nekem TTS, úgy, hogy azért van elől egy kis hely.

Cipő széles lábra /1: adidas ZX 850 OG

Cipő széles lábra /1: adidas ZX 850 OG

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×