Még tovább fokozva – adidas Ultra Boost 3.0

A legjobb, a legkényelmesebb, a legtrendibb. Hosszasan lehetne sorolni az Ultra Bosst-tal kapcsolatban elhangzó jelzőket. Hamarosan tovább fokozódik a nemzetközi helyzet, hiszen 2017-ben már a harmadik változatot láthatjuk a boltok polcain. A tovább után megnézzük milyen finomításokra számíthatunk, jön az adidas Ultra Boost 3.0!

adidas_ultraboost_3_triplered

Triple red á la Red October

Nem titkolom, jómagam is nagy rajongója vagyok a cipőnek. Az én ízlésemnek egyenlőre az Ultra Boost nyújtja a legnagyobb kényelmet. A második modellen végzett „elvárt” javítások után már nem igazán tudok olyan területet mondani, ahol világot megváltó újítást lehetne várni. Valahogy olyan ez, mint a mobiltelefon piac: a gyártók kezdik kimaxolni a lehetőségeket.

adidas_ultraboost_3_navyblue

Navy blue színekben

A vevők persze mindig nagy újításra vágynak, így a tervezőknek meg kell kísérelniük a lehetetlent. Lássuk – egyenlőre képek alapján – mire számíthatunk az adidas Ultra Boost 3.0-val kapcsolatban. Először a Primeknit felsőrész újfent változó mintázata szúr szemet. Reméljük nem csak designváltás van ennek hátterében, hanem a felsőrész tartásának optimalizálása is.

adidas_ultraboost_3_triplewhite

Természetesen elérhető lesz triple white-ban is

A módosított felsőrészhez módosított ketrec dukál. Így 2017-től félig áttetsző műanyag fogja körbeölelni lábunkat. Ez képeken egyenlőre vegyesen mutat, a személyes találkozásig azonban nem ítélkeznénk végérvényesen.

adidas_ultraboost_3_burgundy

Burgundy

Egyes képeken – mint például a fenti Burgundy modellén – nekem úgy tűnik hangsúlyosabbá, és egy kicsit szélesebbé, magasabbá vált a zoknivonal kialakítása. Persze ennek pontos megítéléséhez is kézbe kell majd vennünk a cipőt, összehasonlítani a korábbi modellekkel. Annyiban mindenesetre biztosak lehetünk, hogy a kényelemmel és teljesítménnyel nem lesz gond 🙂 Megjelenés 2017-ben várható!

kbalint

Magam sem tudom nálam mi volt előbb: a Run-D.M.C., vagy az adidas Superstar. Mindenesetre eléggé megfertőződtem a sneakerek iránti vonzalommal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×