Önbefűzős Nike Mag holnap?

A közelmúltban több jövőbe mutató infóról is beszámoltunk nektek, köztük a Nike első, forgalomban megjelenő önbefűzős cipőjéről. Ennek tudatában bár hirtelennek, de semmiképp sem meglepőnek tekinthető a Nike gyorshíre, ami alapján holnap számíthatunk valamire az önbefűzős cipők ősatyjával, a Nike Mag-gel kapcsolatban. Részletek a tovább után!

autolace_nike_mag_2016

Holnap a jövőben találjuk magunkat?

A cipős szférát teljesen felforgató hírt Twitteren közölte a sportszergyártó, ahol is Michael J. Fox-nak, a legendás trilógia Marty-jával üzentek: ” @realmikefox izgatott a holnap miatt”.

autolace_nike_mag_2016_tweet

Az ominózus Tweet

Természetesen mindenki önbefűzős Nike Mag-et vízionál. A technológia adott, Alex alaposan bemutatta nektek a Hyperadapt 1.0-t. Bár a filmbeli dátumhoz képest egy évet csúsztak, a cipő iránti érdeklődés egy csöppet sem csökkent.

autolace_nike_mag_2016_backtothefuture_date

A filmhez képest majd egy éves csúszásban vannak

A Nike tavaly októberben alaposan felkorbácsolta az érdeklődést: a színészt egy működő darabbal lepték meg. Akkor 2016. tavaszát jelölték meg várható érkezésnek. Az már bőven elmúlt. Így Michael J. Fox-hoz hasonlóan mi is izgatottak vagyunk a holnappal kapcsolatban!

kbalint

Magam sem tudom nálam mi volt előbb: a Run-D.M.C., vagy az adidas Superstar. Mindenesetre eléggé megfertőződtem a sneakerek iránti vonzalommal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×