Itt az első és eddig egyetlen valódi Nike Mag

Biztosak voltunk benne, hogy Marty McFly 2015. október 21-i „jövőbe érkezésének” napján várhatunk egy bejelentést a Nike Mag cipővel kapcsolatban. Mindenki azt várta, hogy a 2011-es kör után megjelenik a valódi önbefűzős cipő, és egyben titkon sokan azt is, hogy relatíve alacsonyabb áron (azaz nem több ezer dollárért), szélesebb körben is elérhető lesz majd. Nos, erre nekünk még 2016 tavaszáig várni kell, de a mai napon Michael J. Fox kapott egy valódi Nike Maget, Tinker Hatfield neki írt levelének kísértében. Részletek a tovább után!

Az első valódi, önbefűzős Nike Mag Michael J. Fox lábán

Az első valódi, önbefűzős Nike Mag Michael J. Fox lábán

Michael J. Fox a Parkinson-kór ellen küzdő alapítványának twitter-csatornáján kaphattuk a híreket október 21. estéjén. A napközbeni, sokat sejtető nyilatkozatok után Michael először Tinker Hatfield neki írt levelét publikálta, a következő szöveggel:

Helló Michael,

majdnem harminc évvel ezelőtt útra keltünk, hogy bepillantsunk a jövőbe. Bár a projekt sci-fiként indult, most büszkék vagyunk rá, hogy fikciót valósággá fordíthattuk. Azt szeretnénk, hogy Te, mint a Nike Air Mag leghíresebb viselője kapd az első valódi pár cipőt. Mármint a ‘Nike Mag’-re gondoltam (állandóan az ‘Air’-en jár az eszem!) A Nike Air Mag-ben az a különleges, ahogy folyamatosan hatást gyakorol a világra maga körül. Azt sosem tudjuk meg, hogy meddig jut el, de folytatjuk a munkát olyan projekteken, melyek tovább viszik az alapelveit. Ahogy Te is tudod, az innováció sosem áll meg a Nike-nál, és mi is izgatottan várjuk, hogy még mi hozható ki az ötletből a jövőben. Tudjuk, hogy ha elszánod magad, akkor bármire képes lehetsz. Ezen a pár cipőn felül, melyet személyesen neked szánunk, továbbiakat is készítünk majd, melyek 2016-ban a Michael J. Fox Alapítvány támogatását szolgálják majd. Reméljük, hogy együttes erővel még több pénzt tudunk erre a nemes célra gyűjteni, mint az a 9,4 millió dollár, melyet 2011-ben gyűjtöttünk, és így hozzájárulhatunk hozzá, hogy még a mi életünkben legyőzhessék a Parkinson-kórt!

Barátod,
Tinker

Ui: Ha jól számolom, mostanában kapod meg a cipőid…

Tinker Hatfield levele Michael J Fox-nak

Nem sokkal a levél publikálása után a Vissza a Jövőbe trilógia főszereplőjének lábán láthattuk már az első és ez idáig egyetlen valódi, önbefűzős Nike Mag cipőt. Sajnos a levélből kiderül, hogy mivel a cipőket ugyanúgy jótékony célú árverésre bocsátják, valószínűleg nem sok esélyünk lesz 2016 tavaszán sem beszerezni a cipőt, legfeljebb akkor, ha valamelyikünk rászánja egy autó árát…

Az első valódi, önbefűzős Nike Air Mag Michael J Fox lábán

Az első valódi, önbefűzős Nike Mag Michael J Fox lábán

Képek: @MichaelJFoxOrg twitter csatorna

A 2015 Nike Mag "akcióban"

A 2015 Nike Mag „akcióban”

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×