Vans x Odd Future fánkos kollab

Ez az első alkalom, hogy a híres kaliforniai deszkások összeálltak az Odd Future csapattal. Korábban már dogoztak együtt a Tyler, the Creator vezette Golf Wang-el, most viszont elérkezett az idő, hogy új irányokba is nyissanak streetwear és hip-hop kultúra terén. Ha kíváncsi vagy a részletekre katt a továbbra.

Authentic fánkokkal pettyezve: Vans x Odd Future 'Donut'

Authentic fánkokkal pettyezve: Vans x Odd Future ‘Donut’

Vans x Odd Future

Természetesen most is az alapokhoz nyúltak vissza a tervezőasztalnál, a klasszik vonalakat szerencsére nehéz elrontani. A Sk8-Hi és az Authentic is ugyanazt a mintát kapta, amiről talán a legkönnyebben lehet felismerni az OF kollektívát. Mindkét cipő teal alapszínt kapott, ami engem leginkább a Nike SB cipősdobozaira emlékeztet látványilag. Ez teljesen jó nyári hangulatot ad a cipőnek, annyi a dolog szépséghibája, hogy majd a hidegebb idők beköszöntével már nem tudjuk kihasználni a Vans vászon cipőit.

odd-future-vans-footwear-sk8-hi

És az elmaradhatatlan Sk8-Hi.

Fánkok… fánkok mindenütt

Hogy ne forduljon át minimálba a sneaker, teleszórták az alapot a cukormázas fánkokkal, amit még maga Tyler, the Creator tervezett meg tinédzser korában. Nem mondanám viszont, hogy túl eredeti az ötlet, ugyanis leggyakrabban azt hozzák fel negatívumnak a fánkot illetően, hogy a Simpsons családból lett átemelve a design, ezt mindenki kezelje saját belátása szerint. Nekem a két modell közül az Authentic jön be leginkább, simán el tudnám magamon képzelni ezzel a sztilóval bár félek, hogy ha ránéznék a cipőmre, rögtön elfogna az éhség 😀

Forrás: Hypebeast

csehla

47-es lábbal nem könnyű az élet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×