Vans Syndicate X Odd Future’s Tyler The Creator pakk

Laci padawaunk cikkének alanya a Vans gondozásában kiadott Tyler the Creator x Syndicate kollab, melynek a méltán népszerű Old Skool Pro S volt a „vászna”. Nem ez az első alkalom, hogy az egyik legismertebb deszkás márka és a szabadszájú rapper közös munkába fog, korábban kiadtak már egy hasonló kollekciót, de ez a mostani sokkal extravagánsabb lett, részletek és képek a tovább után!

Vans pres. The Vans Syndicate X Tyler The Creator

Vans pres. The Vans Syndicate X Tyler The Creator

Bizonyára kevesen ismeritek a kollabért felelős fiatalembert, Tyler the Creatort, az alig 23 éves rappert illetve producert Kaliforniából. Már lassan 4 albumon van túl, illetve ő vezeti az Odd Future nevű, ugyancsak rapperekből álló alakulatot. Nagyratörő társaságról beszélünk, ugyanis a zenélés mellett már saját ruhamárkájuk van, de erről majd egy következő cikkben térnék ki, most térjünk vissza a cipőhöz.

Tyler The Creator: Vans Syndicate

Tyler The Creator: Vans Syndicate

A jól ismert cipő kinézetét illetően nem finomkodtak, háromféle színváltozatban jelent meg, a legszembetűnőbb mindegyikben a rózsaszín talp. Ez sokakat elriaszthat a viseléstől, akik nincsenek esetleg hozzászokva a merészebb kinézetű cipőkhöz. A barna-halványkék-zöld felsőrészű cipők tényleg rendkívül egyedinek mondhatóak, ezt fejelték meg még a nyelven található „Golf Wang” artworkkel (amúgy egy farkast ábrázol, ez hozzátartozik az Odd Future imázshoz ), illetve ugyancsak a Golf Wang felirattal a cipők sarkánál.

Vans Syndicate x OddFuture - farkasos nyelv

Vans Syndicate x OddFuture – farkasos nyelv

A cipő július 19-én került fel a webshopokra, erősen limitált példányszámban. Mikor megláttam ezt a cipőt, már tudtam,hogy mindenképp be akarom szerezni, ezért a megjelenés napján már a megfelelő webshopokat kísértem figyelemmel. A cipőt helyi idő szerint reggel 10-kor dobták fel eladásra, mindössze fél percet gondolkodtam, hogy melyik színt is szerezzem be(a zöld ill. halványkék között vacilláltam), de ennyi idő elég is volt ahhoz, hogy az én nagy lábamra éppen megfelelő US13-as méretet már el is kapkodják… Ezért egy jó tanáccsal látnálak el titeket: ha ti is olyan nagy lábon éltek mint én, és premier cipőt akartok venni, ne gondolkozzatok a megvételén, mert a legnagyobb méreteket pillanatok alatt elkapkodják, és utána már nem szívderítő dolog ugyan azt a cipőt dupla annyiért levadászni az eBay-ről. Az már csak mellékes, hogy még árban is volt különbség internetes boltok között, nem is csekély, átszámolva 10 ezer Ft…

Vans Syndicate x OddFuture

Vans Syndicate x OddFuture

Vans Syndicate x OddFuture - a talpbetét

Vans Syndicate x OddFuture – a talpbetét

csehla

47-es lábbal nem könnyű az élet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×