Nike Cortez party @ Playersroom Árkád

A Nike Cortez 1972-es megjelenése óta többször élte már reneszánszát – mostanában ismét felívelőben van a klasszikus modell népszerűsége. Az Árkád Playersroom üzletben 2016. szeptember 22-én, csütörtökön 18 órától egy rendezvénnyel szeretnék megünnepelni a Cortezt, a Nike legendás tervezőjének, Bowermann-nek első mestermunkáját. A helyszínen te is tervezhetsz színállást – a nyeremény egy pár cipő, szóval érdemes benézni! Részletek a tovább után.

Nike Cortez @ Playersroom Árkád / 2016 szeptember 22. 18:00-tól

Nike Cortez @ Playersroom Árkád / 2016 szeptember 22. 18:00-tól

Nike Cortez – egy igazi stílusikon

A Nike Cortez, mint szinte az összes, népszerű utcai cipőként visszatérő retro modell, futócipőként kezdte, méghozzá a Nike első pálya futócipőjeként. A sneaker történetét Noémi egy nemrégi cikkében, Bence pedig videóban mutatta be: a hetvenes években a sikeres debütálás után hamar felfedezték maguknak az utcai szubkultúrák is, és tették a street stlye részévé, és a Forrest Gump is sokat tett azért, hogy Cortez örökre beleégjen a popkultúrába.

Egy Cortez a friss érkezésekből (807471-101)

Egy Cortez a friss érkezésekből (807471-101)

Gyere el te is csütörtökön az Árkádba!

Most csütörtökön, azaz szeptember 22-én kora este 18 és 21 óra között az Árkád alsó szintjén található Playersroom üzletben várnak mindenkit megünnepelni a Nike Cortezt. Lecsekkolhatod (és persze meg is próbálhatod), hogy milyen színek érkeznek a 2016-os őszi szezonra.

Ezen felül egy játékkal is készülnek a boltban: 18 órától tervezheted meg saját Cortez színállásodat. Ha pedig feltöltöd Instára és ellátod a #playersroomcortez hashtaggel, akkor nyerhetsz egy párat a frissen érkezett Cortezek közül. A részleteket a helyszínen megtudhatod – addig is csekkolj be a Facebookon az eseményre.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×