Nike Roshe Two – A trónörökös

Amikor az Úr 2012. évében megjelent a Roshe Run, talán senki nem gondolta volna, hogy ekkora átütő siker fog aratni, pályafutása alatt rengeteg színkombót, és még egy átkeresztelést is megélt, hogy Roshe One-ként lopja be magát a cipőkedvelők szívébe. Úgy tűnik azonban, hogy méltó utódot készül kidobni a Nike, hogy egy még kiforrottabb sneaker vegye át az előd helyét.

nike-roshe-one-2-first-look-1

Nike Roshe Two

Korábban mollaka kollega már összedobott egy cikket a lehetséges utódról, de úgy tűnik hogy még mindig várat magára az a bizonyos megjelenési dátum. Első ránézésre meg lehet mondani, hogy egy Roshe-ról van szó, de természetesen itt-ott megbolygatták a bevált receptet. A középrész és a talp szinte mondhatni, hogy maradt a régi, viszont én a fűzőnél enyhe Jordan Eclipse beütést érzek, ami nem baj. Ez a cipő természetesen ismét a visszafogottabb, minimál stílusával vonzza a tekintetet, hisz nem lehet mindíg a legvadabb cipőkben szelni az utcákat.

nike-roshe-one-2-first-look-3

Azért hátulról is pöpec

nike-roshe-one-2-first-look-2

Az ismerős felsőrész

Forrás: Hypebeast

csehla

47-es lábbal nem könnyű az élet.
  • sklep internetowy szerint:
    A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
    Wow, wonderful blog format! How long have you ever been running a blog for? you made blogging look easy. The whole look of your site is fantastic, let alone the content material! You can see similar: sklep internetowy and here sklep internetowy
×