Jordan Eclipse, a nyári napokra

A Nike április elsején mutatta be a Jordan szerelmesinek nagy örömére az új, ‘Eclipse’ névre hallgató nyári cipőt. Ezt a Roshe Runra emlékeztető, új Jordant a mindennapokra tervezték, pehelysúllyal, hogy a forró nyári napokon is biztosítsa a kényelmet és a szellőzést. Az ‘Eclipse’ egy valóban ‘friss és forró’ sportcipő az ikonikus Jordan szériából, részletek a tovább után!

Jordan Eclipse Blue

Jordan Eclipse Blue

Természetesen a híres ‘Jumpman’ logó erről az Eclipse-ről sem hiányozhat, ezt az AJ III-asból vittek át. Felsőrésze finom textílből készült, melynek előnye, hogy a csuka jól szellőző és könnyű. Ezt egy neoprén nyelv egészít ki, ami felveszi a boka alakját és kényelmes, rugalmas tartást biztosít. A talpán lévő halszálka mintázat minden terepen tökéletes tapadást nyújt, így az sem ba,j ha nyáron elkap titeket egy kis zuhé. A sarkánál egy ‘Zoom Air’ légbetét található, ami eddig már számos Nike modellben biztosított a kényelem növelésében.

Jordan Eclipse Blue

Jordan Eclipse Blue

Az ‘Eclipse’ kék (Royal Blue), holdfogyatkozás fekete (Lunar Eclipse), holdtölte fehér (Full Moon), bordó és még rengeteg fantáziadús elnevezésű színben érkezik a boltok polcaira. Sőt, kapunk egy igazán klasszikus mintázatú változatot is az ‘Eclipse’-ből, ami a legjellemzőbb a Jordan-ekre, kitaláljátok mi lesz az?

Segítek, az elefánt minta.

Körülbelül egy árban lesz a Roshe Run-okkal, ami nagyjából $100-ra tehető. Elég klassz nyári cipőt kapunk a Nike-tól azt hiszem.

Jordan Eclipse Black

Jordan Eclipse Black

Jordan Eclipse Black

Jordan Eclipse Black

Jordan Eclipse - egyik színállás az elefántmintás pakkból

Jordan Eclipse – egyik színállás az elefántmintás pakkból

ádám

Open up your own sneakerbox!
×