Converse x Futura Chuck II Rubber

Az ikonikus tornacipő új generációja, a Converse Chuck II legelső kollab változatát Futura-val, egy New York-i graffiti művésszel együtt hozták össze. Futura korábban már a Converse-en kívül dolgozott együtt a Nike-val és a The Clash punkbandával is. A cipő alapanyaga az időjárásálló gumi, melyre military és a graffitis egyedi motívumai egyaránt kerültek. A fesztivál szezonban jól működhet ez a cipő, ami egyszerre eső, sár és porálló, a talpban pedig a Chuck II védjegyének számító vastag, kényelmes Lunarlon betét teszi kényelmesebbé az éjjel-nappali veretést. Az anyaga miatt (alul-felül gumi) szellőzésben valószínűleg nem jeleskedhet annyira a cipő, biztosan a sátoron kívül tárolnám 😀 Még több részlet, kép, ár és beszerzési hely (itthon is kapható!) a tovább után!

Futura x Converse Chuck II

Futura x Converse Chuck II

A Chuck Taylor új generációját néhány hónappal ezelőtt ismerhettük meg első kézből a belgrádi bemutatón, és nemrég videós sneaker review sorozatunkban is szerepelt. Amúgy a camo szín valahogy nagyon adja magát ehhez a cipőhöz, én is ilyen mintás nadrágot vettem hozzá a videóban, illetve a tavaszi-nyári kollekcióban is szerepelt egy ‘sima’ camo CTAS II modell. Persze a ‘sima’ is csak ehhez a Futura collabhoz képest az, melyet az öreg graffes tényleg telezsúfolt művészi elemekkel és utalásokkal.

Még néhány érdekes részlet a Futurás modellről: egyedi camo mintás Lunarlon talpbetétet és járótalpat kapott, az (egyébként fényvisszaverő) fűzőre idézeteket nyomtattak, az alacsony és magas szárúra más-más eredeti grafikai elemek kerültek.

Futura x Converse Chuck II Ox (153023C; 29 990 Ft)

Futura x Converse Chuck II Ox (153023C; 29 990 Ft)

utura x Converse Chuck II Hi (153022C; 32 990 Ft)

Futura x Converse Chuck Taylor II Hi (153022C; 32 990 Ft)

Futura x Converse Chuck II (Ox & Hi)

A Futura x Converse Chuck Taylor All Star II magas szárú és félcipő kivitelben egyaránt kapható lesz a budapesti Árkád bevásárlóközpont Converse márkaboltjában 7-12-es méretekben, az alacsony szárú (Ox) ára 29 990 Ft, a magas szárúért (Hi) 32 990 Ft-ot kell kicsengetni.

És maga a mester: Futura (ő aztán már nem toy :)

És maga a mester: Futura (ő aztán már nem toy 🙂

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×