Converse Chuck II – az új generációs tornacipő

Március elején számoltunk be az új Converse Chuck Taylor All Star II cipőről, melynek legfőbb újítása a kényelemért felelős, Niketól örökölt Lunarlon talpbetét és a mikro suede belső, de ezeken kívül a felsőrész is kapott némi optikai tuningot. Videósorozatunk legfrissebb epizódjában és a tovább után többet is megtudhatsz a már Magyarországon is beszerezhető új generációs tornacipőről!

LUNARLON BETÉT A TALPBAN

A második generációs Chuck legfontosabb változása a talpban történt: megkapta a Nike Lunarlon talpbetétet, mely helyenként ujjnyi vastag, és a régihez képest csillapítási képességgel rendelkezik.

OpTIKIAI TUNING FELSŐRÉSZEN

A II-es cipőket külsőleg is megkülönböztetheted az első generációtól: a prémium vászon felsőrésznek színazonos varrás és fűzőlyukak adnak egyszínű megjelenést, a talp felső részéről lekerült a körbefutó fekete csík, és frissített logó is került a sneakerre.

Belül sem csak a talpbetét változott: a nyelvre belül és a boka köré mikro-bársony (micro suede) borítású párnázás került a kényelemért és a csúszásgátlásért.

A II-es modelleket az optikai tuning is megkülönbözteti a első generációtól: a prémium vászon felsőrésznek színazonos varrás és fűzőlyukak adnak full monokróm megjelenést, a talp felső részéről eltűnt a jellegzetes körbefutó fekete/piros csík, és a sarkon lévő és a bokánál lévő hímzett márkajelzés is megváltozott.

Converse Chuck Taylor All Star II

Színállás neve: Black/White

Converse kód: 150143C

Eredeti ár: 24 990 Ft

Beszerezhető például a Converse márkaüzletben a budapesti Árkád bevásárlóközpontban.

Converse Chuck Taylor All Star II (Black/White - 150143C - 24990 Ft)

Converse Chuck Taylor All Star II (Black/White – 150143C – 24990 Ft)

 

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×