NMD BUDAPEST LAUNCH RECAP

A március 16-ai NMD bemutató igazi különlegessége az volt, hogy bár a Westend adidas Storeban hult le a lepel a nagyvárosi sneakerekről, mégis igazi underground klub hangulat uralkodott az átalakult üzletben. Az elmúlt hetek igazi NMD lázban teltek és az első itthon is kapható darabokat gyakorlatilag első nap elkapkodták, a Wested adidas Store előtt például több, mint 60-an álltak sorba az első general release NMD megjelenésért. A premieren már a tömegek előtt kézbe vehettük a nagyvárosi betyárok legmenőbb sneakerét fotósok, celebek és egyébb nagymenők társaságában.

Bemutatták itthon is az adidas NMD-t

Laza installációkon pózolt az NMD

Az NMD egyik különlegessége, hogy jól láthatóak rajta a technikai tulajdonságai, melyeket természetesen a BOOST talpszerkezet dominál. Az érkező modellek között főleg az R1 és Runner modellek a meghatározóak, melyek mellett a Chukka változat egy fokkal megosztóbb alkalmi jellege miatt. Ezeken felül az első mid szárú Primeknit változat a City Sock is bent volt már a storeban. Talán ez a modell hozza a legnagyobb kényelmet, mivel totál fűzőmentes és valóban egy zokni könnyedségével rendelkezik, gyakorlatilag nem érzed, ha a lábadon van.

R1 és Runner változatok

R1 és Runner változatok

Nem csak a core sneakerheadek, hanem Wolfie és az Animal Cannibals duó is kiváncsi volt az ultra könnyű lépőkre, de még Benski faternek is tudott újat mutatni az NMD. Első sorban a kényelme miatt például a filmes körökben, ahol a forgatásokon akár 10+ órát is kell állnia a srácoknak, biztosak vagyunk benne, hogy terjedni fog az NMD népszerűsége és egyre többször fog feltűnni.

Rap nagykutyák az NMD megnyitón Benski Wolfie Punnany Massif Animal Cannibals

Rap nagykutyák az NMD megnyitón

Hugó bloggerünk nem csak a Westendes bulin tette tiszteletét, hanem a FootLocker előtt is ott volt a sorban, most pedig megosztja élményeit velünk:

Személy szerint az NMD partit nagyon élveztem, rengeteg emberrel találkoztam és ismerkedtem meg, még régi nagy kedvenceimmel az Annimal Cannibals-ös fiúkkal is összefutottam. Maga a parti szerintem jól össze lett rakva, mert jó zene szólt, pörögtek a dolgok és egész váratlan meglepetések is voltak az NMD falon. Másnap reggel próbálkoztam a Footlocker x adidas NMD-vel is, de mikor reggel 6-7 között oda értem már csak a 18. voltam. Hatalmas szerencsémre azonban el tudtam hozni egy darabot az exkluzív darabok közül. Akik a legtöbbet vártak és akik a legtöbben is voltak azok egyértelműen a távol- keletiek, akik busásan megfizették a reseller árakat is, azoknak akik helyben eladták a frissen megvásárolt cipőjüket. Miután végeztem a Footlocker-nél rohantam a Westend-ben félretett cipőimért, de mire oda értem már több mint 30-40 ember volt, akik a bolt előtt álltak, voltak akik már megvásárolták és a barátaikra/ismerősükre vártak, de akadtak olyanok is akik még csak most akarták megvenni első NMD-jüket. Nem volt nagy meglepetés hogy itt is a távol-keletiek voltak, mert miközben campeltem a Footlocker-nél, addig valaki például az egész családját ide küldte, hogy álljon sorba. Szerencsémre én a camp közben összeismerkedtem pár sráccal ezért nem unatkoztam annyira, de mindenképpen tanulság, hogy felkészületlenül soha ne menjünk campelni!!

Az ősök

Az ősök

Ami nagyon extra volt, azok az OG 1984-es modellek, melyek egyenesen az adidas Herzogenaurachban található központi múzeumából érkeztek. Az NMD jellegzetes oldalsó színes paneleit a Rising Star és a Boston Super modellektől kapta, míg a felsó rész desingjában a Micro Pacer letisztult felső része köszön vissza.

Egyértelmű sláger modell az NMD-ból is a hófehér változat

Egyértelmű sláger modell az NMD-ból is a hófehér változat

A premier óta, pár napja volt egy újabb eresztés NMD fronton és a hype és a resell árak azt jelzik, hogy 2016 egyik egyértelmű slágere ez a modell lesz. Mi pedig alig várjuk a következő megjelenést az adidastól, de addig is készültünk nektek Atti jóvoltából egy az NMD OG modellt bemutató háttérképpel, amit INNEN tölthettek le.

Tőrös Balázs is lenézett a buliba

Tőrös Balázs is lenézett a buliba

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Johnny Doe szerint:

    Aki szeretne magának venni NMD modellt, csak Bécsig kell utazni a érte, ahol több üzletben is teljes méretsorok vannak készleten. Nem biztos, hogy érdemes várni április 11-ig, az újabb 20 pár modellre, ami a Westend fog érkezni…

×