Nike Air Max Ultra M, a HTM puzzle egy újabb darabja

Az idei Air Max Napra Mike Parker, a Nike ügyvezető igazgatója (egyben a HTM tagja) is új modellel készült: itt a Nike Air Max Ultra M, amiről a tovább után még több részletet tudhattok meg.

Nike Air Max Ultra M

Nike Air Max Ultra M

A főnök, aki tervező is

Mike Parker még 1976-ban csatlakozott a Nike csapatához, és 30 év alatt egészen a CEO pozícióig küzdötte fel magát a cégnél. Az ő nevéhez fűződik a HTM ötlete is, amit két munkatársával (akik egyébként a barátai is) álmodott meg 2002-ben.

Mike Parker, a Nike ügyvezető igazgatója

Mike Parker, a Nike ügyvezető igazgatója

A Hiroshi Fujiwara, Tinker Hatfield és Mike Parker alkotta triumvirátusról már írt korábban Gergő a blogon az AM LD-Zero és az AM 90 Ultra SuperFly cikkeiben, így a HTM részletes bemutatásától most eltekintenék. Foglalkozzunk azzal, ami a legfontosabb: a tervezők az idei Air Max Day-re ismét összeálltak, és mindhárman kiadtak egy-egy lépőt, amiben összekapcsolták a klasszikus, kedvelt elemeiket a legmodernebb Nike technológiákkal.

Nike Air Max Ultra M

A cipő designjához egészen az 1980-as évekig nyúlt vissza Mike, az akkoriban jellemző futócipőkről mintázta az Ultra M formáját. A különleges, jaquard szőtt „pixelmintás” felsőrész, a pehelykönnyű, rugalmas és hajlékony talp, valamint a bőr nyelv és sarokrész teszi igazán prémiummá ezt a sneakert. A retro, majd’ három évtizedes alap kinézet és az exkluzív, modern alkotóelemek nagyszerű egységet alkotnak. A kiegészítőkről is ejtsünk néhány szót: viaszolt cipőfűző, egyedi betűtípussal felvitt Air Max felirat, plusz egy kis aláírás a sarokrészen.

Nike Air Max Ultra M

Nike Air Max Ultra M

Elérhetőség

A HTM Air Max Napra készített kollekciójának ékes darabja március 24-től megvásárolható a Nike hivatalos oldalán és a kijelölt üzletekben.

Hír- és képforrásunk a Nike News és a SneakerFreaker volt.

alexpeeee

Love is in the AIR.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×