Air Max 90 Ultra Superfly T Hatfieldtől

A Nike Air Max 90 Ultra Superfly T névre hallgató sneakerrel folytatódik az Air Max Naphoz kapcsolódó modellözön. A HTM (Hiroshi Fujiwara, Tinker Hatfield, Mark Parker) élcsapatból most Tinker Hatfield agyszüleményét mutatom be, mely az első „zoknis” Air Max cipő. Részletek a tovább után!

Air Max 90 Ultra Superfly T (HTM/Tinker Hatfield)

Air Max 90 Ultra Superfly T (HTM/Tinker Hatfield)

A TERVEZőI INSPIRÁCIÓ

Néhány nappal ezelőtt Hiroshi Fujiwara Air Max LD-Zero H modelljét mutattam be, most pedig lássuk, hogy mit alkotott az Air Maxek atyja, Tinker Hatfield. A legendás tervező, mikor a cipőről kérdezték elmondta, hogy számára küzdelmes döntés, hogy csak újraszínezze vagy stílusteremtő legyen. Most azt választotta, hogy rendesen hozzányúl: mivel a közelmúltban sokat hordott Mercurial Superfly-t, és megszerette a zoknis gallért, ezért úgy döntött, hogy hozzáadja az Air Max 90-eshez, mely nemcsak a cipő kinézetét, de a teljesítményét is átformálta.

A színválasztásban mindig Tinker tapasztalatai köszönnek vissza: bár általában a másodlagos színeket használja, ennél a cipőnél az elsődleges színekhez tért vissza, és a kiegyensúlyozottságra törekedett.

Air Max 90 Ultra Superfly T hátulról

Air Max 90 Ultra Superfly T hátulról

Vélemény

Az utóbbi időben nagyon szemeztem a „zoknis” cipőkkel, de a gazdag felhozatal ellenére eddig még nem vettem rá magamat, hogy beszerezzek egyet. Van amelyiknek a talpa nem tetszett, van ahol a cipő vonalai nem fogtak meg. De most így, hogy a klasszik Air Max 90-es vonalvezetést látom a zoknival kombinálva, egészen tetszik ez a hosszúkás, vékony összhatás 😛 Színállásban el tudnák képzelni mást is, de ez tényleg ízlés kérdése. Remélem, hogy népszerű lesz, és akkor egészen biztosan várhatók belőle új színek is, mint ahogy a tavaly kiadott Air Max Zero modellből is, ahol egy évet kellett várni, de csak megjött a „nulladik”, sárga-fehér kombó az elsőként kiadott kék-fehér után.

Sajnos információink itthon nem lesz kapható ez a modell, de a nike.com-on már pörög a visszaszámláló a március 26-i premierig.

Nektek bejön? C vagy D?

AM90 UItra Superfly T - a talpa Air Maxes :)

AM90 UItra Superfly T – a talpa Air Maxes 🙂

Air Max 90 Ultra Superfly T

Színállás: Black/Dark Grey/White
Nike kód: 850613-001
Eredeti ár: 240 €

AM 90 Ultra Superfly T - a zokis rész

AM 90 Ultra Superfly T – a zokis rész

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×