Bemutatták a Nike Mercurial Superfly futballcipőt

Április 26-án Cristiano Ronaldo mutatta be Madridban a Nike Sport Research Lab négy év alatt kifejlesztett futballcipőjét, a Mercurial Superfly-t, mely minden eddiginél jobban segíti a játékosokat a nagyobb sebesség elérésében. A Nike Flyknit technológiára és a letisztult, teljesen új formavilágra épülő Superfly kialakításánál az 1998-ban debütált Mercurial sorozat legfontosabb célját, a villámgyors játékot és labdakezelést tartották szem előtt. Részletek és videó a tovább után!

Christiano Ronaldomutatta be az új Nike Mercurial Superfly futballcipőt

Christiano Ronaldomutatta be az új Nike Mercurial Superfly futballcipőt

A Mercurial az első megjelenése óta egyet jelent a sebességgel, és pontosan erre van szükség, mert a futball egyre gyorsabb, taktikásabb és intenzívebb lett az utóbbi években.

A Mercurial Superfly forradalmian új kialakítását a Nike legfejlettebb technológiája, a Nike Flyknit tette lehetővé. Az új, speciális szövésnek köszönhetően kevesebb anyag található a lábfej és a labda között, amely jobb labdaérintést biztosít a játékosok számára.

A Mercurial formavilágát radikálisan megváltoztató, magasabb szabású Dynamic Fit Collar jobb illeszkedést biztosít, valamint a játékos ez által úgy érezheti, mintha a cipő a lábfeje meghosszabbítása lenne.

Új  elem még az ínszalaghoz hasonló Brio szálak alkalmazása, melyek közvetlenül a felsőrészbe vannak beleszőve, a külsőtalphoz lettek rögzítve, minden lépésnél parittyaszerűen adnak plusz energiát a futáshoz, erra még egy új, rugalmasabb, a cipő teljes hosszában végighúzódó karbon talplemez is rásegít.

Nike Mercurial Superfly Flyknit felsőrésszel, Brio szálakkal

Nike Mercurial Superfly Flyknit felsőrésszel, Brio szálakkal

A saroknál plusz stoplik gondoskodnak a stabilitásról, az orrész fokozottabb tapadásának köszönhetően pedig a játékos jobban el tud rugaszkodni a lépés kritikusnak számító utolsó 10 százalékában.

Nike Mercurial Superfly karbon talplemezzel, plusz stoplikkal

Nike Mercurial Superfly karbon talplemezzel, plusz sarokstoplikkal

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×