Tervezz Nike iD Air Maxet és nyerd meg Insta játékunkban!

Március 26-án Air Max Day, melyre ismét egy játékkal készültünk: tervezd meg álmaid Air Max cipőjét, töltsd fel képet Instára, add hozzá az #airmax #airmaxnap2016 és a #sneakerboxhu hashtaget, kövesd be a @sneakerboxhu -t! Ha a csapatunkból álló zsűri a te tervedet találja a legjobbnak, akkor a cipőt legyártják neked! Katt a részletekhez!

Tervezz és nyerj egy Air Max cipőt a Nike iD-ról!

Tervezz és nyerj egy Air Max cipőt a Nike iD-n!

1) tervezd meg álmaid air max cipőjét a nike id-n!

Regisztrálj (vagy ha ezt már megtetted korábban) jelentezz be a Nike ID oldalán! Tervezz bármilyen Nike Air Max cipőt az aktuálisan elérhető választékból! Ha készen van, akkor mentsd el a kívánságlistádba (SAVE TO WISH LIST), és készíts róla egy menő screenshotot!

2) Töltsd fel AZ InstádRA a képet és kövess be minket!

Töltsd fel a képet az Instagram profilodra, és lásd el az #airmax és #airmaxnap2016 és #sneakerboxhu hastagekkel. Természetesen ezeken kívül bármilyen más szöveget, hashtaget is hozzáadhatsz, de ezek a kötelezők. Ne felejtsd el bekövetni a @sneakerboxhu -t Instagramon!

Csak saját magad által készített tervet tölts fel, és ügyelj rá, hogy profilod nyilvános legyen, mert csak így látjuk mi is a jelentkezésed! A zsűrizésnél a 2016. március 25. 18:00-ig feltöltött és hashtaggelt képeket vesszük figyelembe!

A NYERTES KIVÁLASZTÁSA ÉS NYEREMÉNYE

A csapatunkból felálló zsűri kiválasztja a legjobb tervet. A kiválasztás szempontjai az egyediség, a stílus, a hangulat, a kretivitás, a jó ötlet, szeretjük, ha van benne sztori, koncepció. Csak olyan képekből választunk, melyek a megadott határidőig beérkeztek, tartalmazzák mindhárom előírt hashtataget, nem ütköznek az Instagram vagy a mi fenti előírásinkba, és amelyek feltöltője bekövette a @sneakerboxhu Insta profilunkat.

A nyertes kép készítőjét 2016. március 26-án Instagram Direct Message-ben értesítjük, és kihirdetjük a blogon is. Ügyelj rá, hogy bekövesd a @sneakerboxhu -t, enélkül nem tudunk üzenetet küldeni neked!

A nyertes számára legyártják a tervezett Air Max-et és kiszállítják Magyarországra. A várható gyártási időről és az átvételi módról a nyertessel egyeztetünk.

Ha a nyertessel 2016. március 29-e 18 óráig nem sikerül felvennünk a kapcsolatot és egyeztetnünk az átvételhez szükséges részleteket, akkor a tartaléknyertest értesítjük.

Ha kérdésed van, kérdezz: sneakerbox.hu@gmail.com

NÉHÁNY FRISS KÉP AZ #airmaxnap2016 hashtaggel:

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×