Végre itthon is elérhető az adidas NMD

Az adidas NMD első modelljét pillanatok alatt elkapkodták – a hype azonnali volt. Az újabb színállásokról mi is folyamatosan beszámoltunk nektek, és ma végre eljött a beígért dátum: március 17-től Magyarországon is kapható a német sportszergyártó újabb remekműve. Nézzétek meg a videós bemutatót, még több részlet a tovább után!

adidas NMD cipők a sneakerbox.hu shopban

Vegi már részletesen bemutatta nektek az NMD-t, de erről a modellről nem lehet eleget beszélni 🙂 Meg amúgyis, ismétlés a tudás anyja. Videónkban az eredeti színösszeállítású modellen keresztül mutatjuk be nektek a városi környezetre teremtett, extra kényelmes modellt, de itt megnézhetitek az itthonra érkező 2016 tavaszi színállásokat is.

Az adidas az elmúlt időszakban bevált recept alapján ötvözi örökségét a modern technológiákkal. Az adidas Micro Pacer, Boston és Rising Star modellek hagyatékára épülő modellt Boost középtalppal és Primeknit felsőrésszel turbózták fel.

Bár ez még az OG, az adidas NMD tavaszi színállásai is befutottak Magyarországra!

Bár ez még az OG, már az adidas NMD tavaszi színállásai is befutottak Magyarországra!

Ugyan a műanyag betétek kissé megosztják az emberek véleményét, de a cipőt felpróbálva minden kétségünk szertefoszlik ahogy megtapasztaljuk milyen kényelmet tud számunkra biztosítani az NMD. A cipő zokniszerűen öleli körbe lábfejünk, a Boost talp pedig olyan érzést nyújt, mintha nagyon vastag, puha szőnyegen lépkednénk.

A tegnap esti launch party után végre itthon is elérhető az adidas NMD, példul az adidas megújult márkaüzletében a Westendben. Megtekintése, megtapizása, felpróbálása (és mivel nehéz ellenállni, megvásárlása) erősen javasolt 🙂

kbalint

Magam sem tudom nálam mi volt előbb: a Run-D.M.C., vagy az adidas Superstar. Mindenesetre eléggé megfertőződtem a sneakerek iránti vonzalommal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×