Hófehér Nike Air Force 1 Ultra Flyknit Low

A közelmúltban jópár cikkben foglalkoztunk az Air Force 1 Ultra Flyknit cipőkkel, melyek az ismert és kedvelt AF1 új generációja. Ebben a videóban alaposan bemutatjuk a cipőt, a tovább után pedig még több infót találtok! 

Épp valamelyik nap meséltem egy ismerősömnek, hogy sajnos csak női méretekben van az All White (White-White-Ice) színállás, de szerencsére kihúzták a srácok számait is, sőt nemcsak magas szárú, hanem alacsony szárú kivitelben is érkezett Magyarországra.

És hogy mit jelent a cipő nevében az „Ultra” és mit a „Flyknit”? Az „Ultra” a talpra utal, mely anyagának köszönhetően sokkal-sokkal könnyebb és sokkal puhább, mint az AF1 megszokott nagy és meglehetősen merev talpa. A felsőrész pedig könnyű Flynkit szálakból lett szőve – súlyra ez is könnyű, emellett szuperül szellőzik – ebben nagyobb melegben sem izzad bele a lábad.

Nike Air Force 1 Ultra Flyknit All White 47 990 Ft

Nike Air Force 1 Ultra Flyknit All White 47 990 Ft

Pillantsunk rá az apró részletekre is: a talp orra és sarka átlátszó, kékes műanyagból készült (ez az Ice a nevében) ez az anyag jobban bírja az igénybevételt, kevésbé kopik.A Flyknit felsőrész miatt fém fűzővégekeket kapott, ezzel könnyebb a befűzés és elég stílusos is.

Érdemes beugrani az üzletbe megfogni és felpróbálni egyet, mert tényleg igaz, amit ígértek: ebből a cipőből a jobb és a bal nyom annyit, mint egy fél pár az első generációs bőrből. 47 990 Ft-ért kapható például a Nike Deák térhez közeli, Fashion Street üzletében – mi a videóhoz innen hoztuk, de nagy valószínűséggel a Westendben, Mammutban és az Árkádban is megkaphatod.

Nike Air Force 1 Ultra Flyknit

Színállás: White/White-Ice
Nike kód: 817419-100
Eredeti ár: 47 990 Ft

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×