Két menő AM90 Ultra BR a hazai Nike üzletekből

A Nike Ultra Breathe cipőkben már az idei nyári Kicks R Good hatalmas LED-fala előtt is pózolhattatok, a tovább után pedig vetünk egy-egy pillantást a szuperkönnyű és jól szellőző AM90 variáns két itthon is kapható színállására: a sejtelmes bordó-fekete kombóra, és a szinte teljesen monokróm fekete-szürke-neonzöld változatra.

Nike Air Max 90 Ultra Breathe: bordó-feketében és "monokrőmban" itthon is kapható

Nike Air Max 90 Ultra Breathe: bordó-feketében és „monokrőmban” itthon is kapható (Fotó: sneakerstudio.de)

Az első bemutatott színe a Team Red/Bright Crimson/Black: nekem eléggé bejön ez a sejtelmesen sötét tónusú, bordó-fekete felsőrész, az élénkebb piros talpelemekkel kombinálva. Az egész cipőn látszik, hogy könnyű és dinamikus, és egy kis különlegesség, hogy a sarkán lévő Nike Air Max embléma fényvisszaverő. Ára 44 990 Ft, és a nemrég a Fashion Streeten nyílt Nike üzletben kapható.

Nike Air Max 90 Ultra BR  (Team Red/Bright Crimson; 725222-600)

Nike Air Max 90 Ultra BR (Team Red/Bright Crimson; 725222-600)

Ha inkább a hűvösebb, visszafogottabb színeket kedveled, akkor valószínűleg jobban be fog jönni ez a Wolf Grey/Black színállás, ahol az alapvetően szürke és fekete részek mellett csak jelzésértékűen figyel be egy kis neonzöld. Ez a cipő szintén 44 990 Ft-ért zsákolható be, a Nike Westend, Mammut, Árkád és Fashion Street üzletekben egyaránt.

Nike Air Max 90 Ultra BR (Wolf Grey-Black; 725222-007)

Nike Air Max 90 Ultra BR (Wolf Grey-Black; 725222-007)

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×