Nike Fashion Street Store Check

A snekerbox.hu különítménye – Gergő és Ádám – kíváncsisággal lépett be múlt héten a legújabb budapesti Nike Store ajtaján, mely a Fashion Streeten, azaz a Deák utcában található, egy percre a Deák tértől. A körbenézés során jófajta sneakereket, felkészült és segítőkész eladókat találtak, és jópár modellt lábon is lecsekkoltak. A srácok beszámolója a tovább után!

Budapest Nike Fashion Street // Deák utca 19.

Budapest Nike Fashion Street // Store Check (Fotó: Rácz Tamás)

Amint bevettük magunkat a boltba az volt a benyomásunk, hogy ez talán még a Nike Westend-nél is nagyobb. Utánakérdeztünk és kiderült, hogy csak az üzlet elrendezése keltette ezt az illúziót, de az biztos, hogy ruhából és cipőből is volt gazdagon. Minden helyet kihasználtak a berendezéskor, de mégsem zsúfolt a bolt. A női sport cuccoktól a férfi utcai ruhákig minden megtalálható.

Négy hatalmas cipőfal van: Két férfi cipős, az egyik az utcai, a másik futócipőket villantja. Látszik, hogy (ha már egyszer Fashion Street) itt jobban rámentek a divatosabb vonalra, olyan cipőket is láttunk itt, amikkel más hazai Nike üzletben nem 🙂

A bolt belső részében vannak a női futó és utcai cipők, elég sok Free és Flyknit tecnológiával készült lépőt láttunk.

Budapest Nike Fashion Street Store

Budapest Nike Fashion Street Store (Fotó: Rácz Tamás)

Külön fal van a gyerek és tiniméretű cipőknek (nagy fájdalmunkra például csak gyerekméretben volt a fullfeka AM2015).

Gazdag választék volt a mostanában nagyon menő szürke és fekete melegítőnadrágokból, jófajta jogger szűkítéssel a bokánál. Pólók menő grafikákkal, szép széldzsekik, a szemlénk alatt a boltba betérő magyarok és külföldiek tudtak miből válogatni 🙂 Hogy hasonlítsuk is valamihez, úgy láttuk, hogy minden megtalálható itt is, ami például a Westendben, kivéve a kosaras csukákat (bár kosaras felsők, shortok itt is vannak).

Budapest Nike Fashion Street Store (Fotó: Rácz Tamás)

Budapest Nike Fashion Street Store (Fotó: Rácz Tamás)

Hátul a női részlegről vehető be az öltöző, ahol szintén igazán frappáns dekorációk találhatók. A próbafülkékben a padlón tiszta, kényelmes gumiborítás van. A csapat segítőkész és kedves, nekünk is sokat segítettek. Összességében szép, rendezett, gondosan összerakott boltot dobtak a Fashion Streetre. Úgy érezzük, hogy nem csak a külföldiek, de a mi nagy kedvencünk is lesz.

Az üzlet címe és elérhetőségei

Nike Fashion Street Store
1052 Budapest, Deák Ferenc utca 19.
Megközelítés: javasoljuk a közösségi közlekedést, mert csak fizetős parkolóhely van a környéken és abból sem sok. A Deák tér metrómegállótól csak egy perc séta, de villamossal, busszal is könnyen elérhető.
Nyitva tartás: H-Sz: 10:00 – 21:00, Vasárnap 10:00-18:00
Telefonszám: +36708819463
Kattints ide az üzlet Facebook oldalához!

Budapest Nike Fashion Street Store

Természetesen nem hagyhattuk ki, hogy fel ne húzzunk párat a sneakerek közül, a rögtönzött cipőszemlét alább olvashatjátok:

Nike Air Max 2015

Ádám: A 2015-ös Air Max egyből szembetűnt, ahogy beléptünk a boltba. Amikor belebújtam a cipőbe, le sem akartam venni annyira kényelmes volt, és úgy éreztem mintha nem is lenne a lábamon cipő. Könnyű szerkezete biztosítja szellőzést a forróbb nyári napokra. Lépegettem, guggolgattam, kicsit kocogtam benne, és minden szempontból tökéletes kényelmes. Számomra egy frissítő limonádé, vagy egy gondosan elkészített koktél színeit idézi fel. Aki eddig csak gondolkozott a megvásárlásán, annak többet nem kell gondolkoznia, hiszen tökéletes választás. Mondjuk nem olcsón: 54 990 Ft-ért vihető haza.

Nike Air Max 2015 (698902-003)

Nike Air Max 2015 (Black/White-Volt-Hyper Jade) – 54 990 Ft

Nike Air Max 2015 Anniversary Pack

Gergő: Miután Ádám már felpróbálta az Air Max 2015-öt én nem terveztem, de ez a teljesen piros (ha nem is Red October, de legalább Red September 🙂 Anniversary Pack kiadást gondoltam csak megnézek már 🙂 Az biztos, hogy ez is egy „a Napra lehet nézni…” típusú cipő, tehát ezt valami nagyon semleges farmerkék, de még még inkább fekete nadrággal tudom elképzelni. Mivel speckó kiadásról van szó, ennek a színállásnak még magasabb az ára, mint a normál AM 2015-ösnek, ez 59 990 Ft-ért zsákolható be.

Nike Air Max 2015 Anniversary Pack (724367-600)

Nike Air Max 2015 Anniversary Pack (Bright Crimson/Bright Crimson) – 59 990 Ft

Nike Roshe Run NM W SP

Gergő: A Roshe Run (most már van One) cipőket nagyon szeretem, most kezdtek el gyűlni. A neten már régebb óta szemeztem ezzel a melegítőnaci-szürke Natural Motion darabbal, így örültem, hogy most a lábamon is láthatom. Ennek a színállásnak az anyaga valóban az, aminek látszik: nem a szintetikus-hálós (vagy épp Flyknit) anyag, ami a Roshekat általában jellemzi, hanem puha pamutszerű. Jól is jön az orrán lévő bevonat, mert emiatt valószínűleg egy kevéssé tiszítható darab. Nagyon kényelmes, nagyon finom, ajánlom 😀 39 990 pénz az ára.

Nike Roshe Run NM W SP (652804-019)

Nike Roshe Run NM W SP (Grey Heather OE/White-Black) – 39 990 Ft

Nike Air Max Lunar90 BR

Ádám: Amióta a Lunarok berobbantak a boltokba és a köztudatba, azóta imádom őket. Talán lassan egy éve annak, hogy én is szert tettem egy darabra a kollekcióból. Ez a változata sokkal másabb érzést kelt, köszönhetően a cipő felsőrészét borító különösen jól szellőző, lyukacsos hálónak. Tökéletes választás a forró nyári napokra. A talpa hozza a megszokott és elvárt Lunar kényelmet. Utcára és futópályára egyaránt hordanám, hiszen minden téren jól megállja a helyét. Mint ahogyan a Gergő által felpróbált Roshe NM, ő is kapott a szennyeződésekkel szembeni védelem miatt egy bevonatot az orrára, igaz kisebb felületen. A pikkelyekre emlékeztető külseje első pillantásra furcsa volt, de gyorsan megbarátkoztam a nem mindennapi kinézetével. Aki kedveli az extrémebb megjelenésű cipőket, és imádja a feltűnést annak ez az AM biztos vétel. A megszokott  áron, 44 900 Ft-ért vihető haza 🙂

NIke Air Max Lunar90 BR (724078-002)

NIke Air Max Lunar90 BR (Black/Silver-Hot lava-VPR Green) – 44 990 Ft

Nike Air Huarache Run FB QS

Gergő: Hua még egyáltalán nem volt a lábamon, őszintén szólva nem ragadott el ez a láz, ami már tavaly óta tapasztalható az európai sneakerhead körökben, így kaptam az alkalmon, hogy egymás után felpróbáljam az eredeti és a Natural Motion (NM) változatot. Lábon nekem még mindig kissé fura látvány, viszont azt el kell ismerni, hogy ez a puha neoprén felsőrésznek és a talpszerkezetnek köszönhetően extra ruganyos és kényelmes érzetet ad. Ára 36 990 Ft.

Nike Air Huarache Run FB QS (744486-001)

Nike Air Huarache Run FB QS (Black/White-Blue Lagoon/Bright Crimson) – 36 990 Ft

Nike Huarache NM

Gergő: Azt gondolná az ember, hogy két Huarache olyan nagyon különböző nem lehet, de így, hogy egymás után próbáltam fel őket, a Natural Motion valamivel keményebb, kevésbé süppedős, mint az eredeti kiadás. Ez persze nem kellett volna, hogy meglepetésként érjen, hiszen ez Natural Motion, azaz a mezítlábas járás/futás érzetét jobban biztosító modell, és ezek mindig keményebbek, mint az agyonpárnázottak. Az olaszos spagettihalomként ható fűzőrengeteg már a múltkori modellbemutató cikkben is megragadta a figyelmemet, hát így élőben sokkal jobban tetszett, és nem is volt bonyolult használni, ez nagyon tetszik az NM Huán 🙂 Az ára ugyanúgy 36 990 Ft, és még a színállása is ugyanaz, ha választanom kéne a kettő közül, akkor tuti ezt venném meg 🙂

Nike Huarache NM (705159-400)

Nike Huarache NM (Blue Lagoon/Bright Crimson-Black) – 36 990 Ft

ádám

Open up your own sneakerbox!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×