Megmutatja magát az Adidas kaméleonja

Újabb széria érkezik az Adidastól. Nem sokkal a Crazylight Boost megjelenése után megérkezett ez a kicsit Roshe-ra hajazó sneaker is, egyenesen az adidas laborjából. Első látásra nem tűnik fel, de nem csak egyszerű cipőről van szó. A tervezők mindent beleadva megalkották a színváltós ‘Chromatech’ anyagot. Hogyan lehetséges ez? A tovább után megtudhatjátok!

SL Loop Racer "Chromatech"

SL Loop Racer „Chromatech”

Az Adidas azt nyilatkozta, hogy a ‘Chromatech’ anyag kitágul, majd összehúzódik és a sneaker színei erre reagálva megváltoznak. A természetes színállásokat felváltja egy színskála, amivel az összes cipőt felvértezték tehát nincs két egyforma pár.

Ez a technológia most először mutatkozik be, az adidas legújabb lépőjénél, ami az ‘SL Loop Racer’ névre hallgat. Szerencsénkre a Chromatech színváltós anyaga finom, puha szövetből készült, ami rugalmas, mégis tartja a lábat és a legjobb, hogy jól szellőző, légáteresztő.

SL Loop Racer "Chromatech"

SL Loop Racer „Chromatech”

Természetesen erről a modellről sem hagyták le a megszokott „három-csíkos” jelképet, mely vonzza a tekintetet, méghozzá egy igencsak jelentős szerepet betöltő részhez. A csukát nem csak úgy egyszerűen normál fűzőkkel szerelték fel, hanem egy úgynevezett hurkolt fűzős rendszerrel, aminek előnye, hogy gyorsan bele ugorhatunk az ‘SL Loop Racer’-be.

Talpán szabálytalanul elhelyezkedő, enyhén kicsúcsosodó piramishoz hasonló alakzatok helyezkednek el, ezzel is biztosítva a tapadást.

SL Loop Racer "Chromatech"

SL Loop Racer „Chromatech”

Nos, összegezve szerintem hatalmas sikere lesz. Leginkább azoknak ajánlanám, akik szeretnek menő, kényelmes, sportos, mégis egyedi cipőt húzni a lábukra. Egyébként május 8-án mutatták be és azóta elérhető a kijelölt Adidas Store-okban $95-os áron. Ti mit gondoltok róla, hogy tetszik?

SL Loop Racer "Chromatech"

SL Loop Racer „Chromatech”

ádám

Open up your own sneakerbox!
  • ltdgergo szerint:

    @ati! Kérdezősködtem a váci utcai adidasban és footlockerben is, arra az eredményre jutottam hogy sajnos az európai piacra egyáltalán nem érkezik a cipő 🙁 btw az én kis kaméleonpárom már úton van amcsiból ^^

  • ati szerint:

    Sziasztok!
    Magyarországra mikor jön és vajon milyen áron? 🙂

×