Az adidas Crazylight is szintet lép

Nemrég beszámoltunk róla, hogy a Nike milyen felturbózott cipőkkel segíti játékosait az NBA bajnoki címének megszerzésében. Az adidas ebben a versenyben sem szeretne lemaradni, így a tovább után a német sportszergyártó rájátszásra tartogatott modelljét mutatjuk be nektek!

adidas_crazylight_boost_1

Az új Crazylight Boost

A Crazylight anno kategóriát teremtett, illetve az adidas céljait is kijelölte, miszerint a legkönnyebb sportcipőket tervezik megalkotni. Tavaly a cipőt felturbózták egy kis Boost-tal, majd idén mindenféle hírverés nélkül egy továbbfejlesztett változat tűnt fel az NBA All-star gáláján.

adidas_crazylight_boost_nba_allstar_2015

adidas Crazylight Boost az NBA All-star gálán

Azóta csend honolt a cipő körül, de a rájátszás kezdetével végre berobbant a köztudatba. A német cég technológiáinak legjavát sűrítette frissen bemutatott kosárlabda cipőjébe. A sarokrészen a már többször méltatott Boost technológia nyeri el a földetérések ütéseit és segíti visszaforgatni az így nyert mozgási energiát az elrugaszkodásba. A felsőrész rugalmas és feszes Primeknit technológiával készül.

adidas_crazylight_boost_2

Csúcstechnológia a kosárlabda pályán

A cipő megjelenése meglehetősen emlékeztet a D Lillard 1-ra, ami arra enged következtetni, hogy a két cipő fejlesztése párhuzamosan zajlott. Lillard azonban olcsó cipőt akart magának, hogy a szerényebb sorsúak is megvehesség azt, így ott szóba sem jöhettek olyan technológiák, mint a Boost, vagy a Primeknit.

adidas-crazylight-boost-primeknit-01

Az először piacra kerülő 3 színárnyalat

Számomra tetszetős, hogy az adidas végre megint erősíti a kosaras vonalat. Nektek hogy tetszik az elmúlt időszakban végzett munkásságuk?

Hír- és képforrásunk az adidas volt.

kbalint

Magam sem tudom nálam mi volt előbb: a Run-D.M.C., vagy az adidas Superstar. Mindenesetre eléggé megfertőződtem a sneakerek iránti vonzalommal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×