Nike Flyknit Lunar 3: csak úgy repül vele az idő

„Meghallgattuk a futókat, hogy mit szerettek annyira a korábbi Flyknit Lunar modellekkel kapcsolatban, így továbbfejlesztettük a Flyknit designt, hogy még erősebb ugyanakkor kényelmesebb legyen, hogy megkoronázza a eddigieknél is könnyebb Lunarlon talpat” – foglalta össze Rob Williams, a futócipők vezető designere a Nike Flyknit Lunar 3 főbb újdonságait. Részletek a tovább után.

nike_flyknit_lunar_3_1

Az új Nike Flyknit Lunar 3

A Flyknit Lunar 3 a Nike két legkorszerűbb technológiáját ötvözi – a Lunarlon talpat és a Flyknit felsőrészt –, ezért is használják előszeretettel mind profi-, mind hobbifutók. A Flyknit lehetőve teszi, hogy a mérnökök a felsőrész minden öltését egyesével megtervezzék. Az új modellben így a saroknál sűrűbb kötést alkalmaztak a jobb tartás, míg a láb elülső részénél ritkábbat a nagyobb rugalmasság és szellőzés érdekében.

nike_flyknit_lunar_3_2

A sűrűbb kötésű sarokrész

A Lunarlon középtalpat is újratervezték, így az még könnyebb és rugalmasabb átgördülést biztosít, mint korábban. A talpon a fő nyomáspontokat követő kialakítást alkalmaztak, melyek segítik a lábfej még természetesebb mozgását.

nike_flyknit_lunar_3_3

A fő nyomáspontokat követő talpkialakítás

A kényelmet tovább fokozza az integrált nyelv és a plüss perem. A láb tartását pedig Flywire fokozza.

nike_flyknit_lunar_3_4

A Flyknit és a Flywire találkozása

A cipőt itthon is beszerezhetitek 45.990 forintos áron. Amennyiben egyszerűbb modellre vágynátok a pipás márkától bátran ajánljuk a Fanni által bemutatott Lunartempót.

Forrásunk a Nike volt.

 

kbalint

Magam sem tudom nálam mi volt előbb: a Run-D.M.C., vagy az adidas Superstar. Mindenesetre eléggé megfertőződtem a sneakerek iránti vonzalommal.
×