Nike LunarTempo: vele minden nap versenynap

„Mint mindig, inspirációnk forrása a sportoló.” Így nyilatkozott Dave Roulo, a futócipők vezető tervezője legújabb modelljükről, a Nike Lunar Tempo-ról. A versenycipőből áttervezett Lunar Tempo biztos társnak ígérkezik minden futóedzésre, távtól függetlenül, részletek a tovább után!

Nike Lunar Tempo

Nike Lunar Tempo

Mivel minden futónak szüksége van egy mindennapi edzésre használható lépőre – amire sokan a Lunaracer versenycipőt használják – Roulo és a Nike team megalkotta a Tempo-t a Lunaracer szerkezetéből kiindulva. Az új modellben a talp résznél extraként egy hiperkönnyű Lunarlon párnázás biztosítja a maximális komfortot, hogy még gyorsabb légy.

Nike Lunar Tempo

Nike Lunar Tempo

A speciális Flymesh technológiának köszönhetően pedig a felsőrész tökéletesen simul a lábfejre. A fűzőrendszerbe épített Flywire szálak tökéletesen körbefogják és rögzítik a lábat. A két technológia kombinációja egyszerre teszi lehetővé a láb szellőzését a stabilitás érzésével. Akár egy könnyű 5 km vagy egy tempós 40 perc, a LunarTempo segít teljesíteni a kihívàst!

A cipőt itthon is megkaphatod, ára  34.990 Ft.

Nike Lunar Tempo

Nike Lunar Tempo

fanni

2013-óta segítem a sneakerbox-ot női vonalon, hogy a lányok se maradjanak ki a buliból és, hogy mindenki megszeresse a futást ;)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×