Újabb virágos darabok – Nike Air Max1 „Ultra” City Pack

A Nike egy igazán csajos kollekcióval rukkol elő nőnap alkalmából. Sokak egyik kedvenc modellje, azaz az Air Max 1 ezúttal hatféle variációban kapott virágos nyomatokat. Hogy milyenek ezek pontosan és mi az apropó, a tovább után elolvashatjátok!

Nőnap alkalmából virágba borult az Air Max 1!

Nőnap alkalmából virágba borult az Air Max 1!

A virágos őrület folytatódik! Korábbi cikkemben összegyűjtöttem jópár virágos printtel felturbózott sneakert, de az igazán szép és csajos darabokat már akkor is hiányoltam, nos minden kívánságom így váljon valóra, hiszen a Nike legújabb cipőit nehéz lenne bárkinek is überelnie. A márka ezúttal nőnap alkalmából kedveskeskedik hölgy vásárlóinak a gyönyörű printekkel díszített Air Max-ekkel. A lépőket a divat fővárosai inspirálták, így hat teljesen különböző mintával tervezett cipő kapott helyet a kollekcióban, melyek New York, London, Milanó, Párizs, Tokió és Sanghaj stílusos forgatagát juttatják eszünkbe.

A kevesebb néha több; monokróm színösszeállítás - Air Max 1 Ultra "New York"

A kevesebb néha több; monokróm színösszeállítás – Air Max 1 Ultra „New York”

 

A rokokó ihletésével - Air Max 1 Ultra "Paris"

A rokokó ihletésével – Air Max 1 Ultra „Paris”

A Nike tervezői összességében három mintát használtak a cipők megtervezésekor, New York és Párizs a liliomokkal és rózsákkal díszített sneakereket inspirálták, Tokió és London a cseresznyevirágos-rózsás cipőket ihlették, Milánót és Sanghajt pedig a szilvavirágokkal és liliomokkal felturbózott lépők idézik fel. Az alapmodellül szolgáló elsőként 1987-ben megjelent, ikonikos futócipő, azaz a Nike Air Max 1 pedig ezúttal karcsúbb, nőiesebb sziluettet és áttervezett, az előzőeknél jóval flexibilisebb középtalpat kapott, aminek köszönhetően kényelmesebb és (nem másodlagos szempontként) sokkal könnyedebb megjelenésű cipőről beszélhetünk.

Monokróm, indigókék kivitelben - Air Max 1 Ultra "Tokyo"

Monokróm, indigókék kivitelben – Air Max 1 Ultra „Tokyo”

A gótikus építészetre reflektálva - Air Max 1 Ultra "London"

A gótikus építészetre reflektálva – Air Max 1 Ultra „London”

A Nike Air Max Ultra City kollekció stílusosan, a Nemzetközi Nőnapon, azaz március 8-án debütál és most jön a jó hír,hiszen a cipők a BP Shop-nak köszönhetően itthon is kaphatóak lesznek. Persze hozzá kell tennem, hogy akinek első látásra szerelem lett valamelyik darab nem árt sietnie, mert a limitált példányszámban érkező sneakereket valószínű hamar elkapkodják majd.

Olasz reneszánsz - Air Max 1 Ultra "Milan"

Olasz reneszánsz – Air Max 1 Ultra „Milan”

Telített vörös - Air Max 1 Ultra "Shanghai"

Telített vörös – Air Max 1 Ultra „Shanghai”

 

nojemi

Vallom, hogy egy jól megválasztott cipő a legegyszerűbb szettet is tíz pontossá varázsolja.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Nagy Renáta szerint:

    Jó napot érdeklődni szeretnék hogy hol kaphatók ezek a cipők mert szeretnék a vásárolni jobban a második érdekelne.nagyon szépek

×