Egy custom cipőkészítő élete

Az első custom cipőkészítős bejegyzésünket, mely Kiss Csabáról szólt nagyon pozitívan fogadtátok, emiatt úgy gondoltuk folytatjuk ezt a vonalat. A tovább után egy videó keretében nyerhettek betekintést Devlin „Dee-Nyce” Braswell, azaz F.B.C.C. életébe. Vigyázat, extra munkák következnek!

devlin_braswell_instagram

Hannibal is megirigyelné a precíz szakértelmet

Devlin, vagy ahogy a szakmában ismerik, F.B.C.C., a középiskola elvégzése után kezdett custom cipők gyártásába. Mindez a 90-es években volt… Azonban testvérének megígérte, hogy ha 25 éves koráig nem lesz gazdag, akkor bevonul a hadseregbe. A sok pénz sajnos nem jött össze, így a szeretett munka abbamaradt, jött a haza szolgálata.

devlin_braswell_nightmare_on_elm_street

Egy meglehetősen jól sikerült darab: Rémálom az Elm utcában

Majd egy tragikus esemény történt: a kislánya még egy éves sem volt, mikor sajnálatos módon elhunyt. Ez fordulópont volt Devlin életében. Úgy döntött, ezután az álmait fogja kergetni. Már másnap újra belevágott a cipőkészítésbe! Minden nap új custom cipőt készít, amit fel is tesz Instagramra – amit mindenképp érdemes lecsekkolni!

devlin_braswell_michelangelo_foamposite

Ez már művészet: Michelangelo egy Foamposite-on

Devlin nem csak átfesti a cipőket. Van, hogy darabjaira szedi szét és az alapoktól újra kreálja az egészet. Eddig nem használt anyagok után kutat, módosítja a cipők szármagasságát, és minden mást, amit el tudtok képzelni. Meg amit nem, azt is megvalósítja! 🙂 Kérdezték is, hogy ki ez az új fiú? De elmondása szerint ő nem új, hanem az első, hiszen már 1997-ben kezdte a szakmát.

devlin_braswell_cork

Előszeretettel alkalmaz parafát, és igen, az ott egy magassarkú

Dee-Nyce vissza is ad a közösségnek: folyamatosan segít a rászorulókon. Instagram oldalán tombolákat szokott szervezni, amihez ingyen jegyet kaphatsz, ha megmutatod számára te hogy segíted a nehezebb sorsúakat.

devlin_braswell_yeezy_kd7

A személyes kedvenceim: Yeezy KD7

Reméljük most már kellőképp felcsigáztuk az érdeklődésetek a beígért videóhoz?! Íme:

Amennyiben nagyon ráharaptatok a témára, e-mailen tudjátok felvenni vele a kapcsolatot. Csupán cipőre, egy konkrét elképzelésre, minimum 400 dollárra és türelemre lesz szükségetek, hiszen már most 4 hónapos várakozási idő van… Ha szerencsével jártok mindenképp mutassátok meg nekünk is! És várjuk kommentekbe a ti kedvenc custom cipőkészítőiteket!

kbalint

Magam sem tudom nálam mi volt előbb: a Run-D.M.C., vagy az adidas Superstar. Mindenesetre eléggé megfertőződtem a sneakerek iránti vonzalommal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • najlepszy sklep szerint:
    A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
    Wow, amazing blog layout! How lengthy have you ever been running a blog for? you make blogging look easy. The whole glance of your site is great, let alone the content! You can see similar here dobry sklep
×