Nike Air Max 90 „Ice” pack

Nem tétlenkednek a Nike háza táján, és a méltán közkedvelt AM90-esből még a 25. évforduló előtt (durva belegondolni, hogy még gondolat se voltam amikor arcok már ebben szaladgáltak…) piacra dobták a nagyérdeműnek ezt az igencsak egyedire sikeredett cipőkombót. Igazából nem lehet már ragozni, újat mondani erről a cipőről, főleg nem azoknak, akik rendszeres olvasói a blognak. Részletek a tovább után.

air-max-90-ice-black-blue-grey-01

Nike AM90 „Ice” (Katt a többi képért)

air-max-90-ice-black-blue-grey-02

Nike AM90 „Ice” Black/Cool Grey-Anthracite-Black

Az elsőként szemügyre vett sneaker közelebb áll az én ízlésvilágomhoz, a klasszikus formatervezésű, de mai technológiával megtámogatott 90-es egy sötétebb megjelenést kapott. A fekete alapú cipőt terepmintára emlékeztető kékkel/halványkékkel dobták fel, kiemelendő továbbá az átlátszó, és igencsak hangsúlyossá tett halványkék talprész is.

air-max-90-ice-gree-olive-01

Nike AM90 „Ice” (Rough Green/Deepest Green-Medium Olive)

air-max-90-ice-gree-olive-02

Nike AM90 „Ice” (Rough Green/Deepest Green-Medium Olive)

A másik lépőnek is terepmintás beütése van, de itt a klasszikusabb zöldet/olivaszínt alkalmazták, ám itt SZVSZ a rózsaszínes talppal melléfogtak. Tudom, hogy mindíg kell vmi újdonságot vinni a cipőkbe, de míg a Vans és Tyler kollabjánál nálam teljesen rendbe volt a rózsaszín talp, itt valamiért mégsem érzem egységes egésznek az összeállítást, de ez csak én vagyok. Ha valaki bevállalja vmelyik sneakert mégsem jár rosszul, mert egy olyan AM90-essel lesz gazdagabb, amibe nem lehet minden második lépésnél beleütközni :).

Mikulás napján volt a release, úgyhogy még bőven el lehet csípni egy-egy példányt belőle  a kedvenc webshopotokban, illetve a sötétebb cipő még a BpShop-ban is fellelhető.

csehla

47-es lábbal nem könnyű az élet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Dallos Tamás szerint:

    A Nike a világ legjobbja. De nem a legfontosab vásárlóit támogatja. Pl én sokkal jobban reklámozott a márkát mint akiket támogat.

    D.T

×